تحویل مسکن‌ مهر امتیازی می شود

مدیر پروژه‌های مسکن مهر وزارت تعاون گفت: متقاضیان مسکن مهر یک میلیون و 50 هزار تومان برای عضویت و مابقی آورده آنها متناسب با متراژ و نوع واحد مسکونی تعیین می‌شود اما اگر کسی مبلغ باقی‌مانده را زودتر واریز کند علاوه بر تخصیص سود، از امتیاز انتخاب واحد نیز برخوردار خواهد بود. محمد عسگری در گفت‌وگو با فارس، ضمن تأکید بر این‌که مدیریت تقاضا در حوزه مسکن مهر بر عهده تعاونی‌هاست، افزود: تعاونی‌ها مکلف هستند با توجه به ظرفیت‌های اعتباری و سرمایه‌ای متقاضیان مسکن مهر جمع‌آوری اعتبار کرده و پروژه‌های در دست اجرا را با رویکرد خانه‌دار کردن تمام متقاضیان مسکن مهر فازبندی کنند.
کد خبر: ۳۹۰۰۶۸

مدیر پروژه‌های مسکن مهر وزارت تعاون گفت: از آنجا که تعدادی از متقاضیان مسکن مهر از توانایی تأمین آورده اولیه برخوردار نیستند در اساسنامه تعاونی‌ها متناسب با مبلغ واریزی اعضا «متقاضیان واحدهای مسکونی مهر» ، افراد امتیازبندی شده و واحدهای ساخته شده در زمان تحویل با توجه به امتیازات اعضا به آنها واگذار می‌شود به این مفهوم که واحد‌های مطلوب به افراد با امتیاز بالا واگذار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: البته متقاضیان مسکن مهر باید توجه داشته باشند که قیمت تمام‌شده و مقدار تسهیلات حمایتی تخصیص یافته برای واحد‌های صنعتی‌ساز در مقایسه با واحدهای مسکونی معمولی بیشتر است.

وی تأکید کرد: واحدهای تحویلی مسکونی مهر عموماً بدون پارکینک، کف سرامیک، آسانسور و درب‌ کمد‌های دیواری هستند ولذا اگر مالکی متقاضی سرامیک شدن کف واحد مسکونی باشد باید هزینه جداگانه‌ای را برای آن پرداخت کند.

عسگری در خصوص مشکلات خدمات شهری پروژه‌های مسکن مهر، اظهار کرد: در این باره پیش از این با مشکلات مختلف خدمات شهری مواجه بودیم که با سازوکارهای ایجاد شده توسط وزیر مسکن و شهرسازی امیدواریم از این پس شاهد رفع مشکلات زیربنایی در حوزه خدمات شهری باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها