حضور ایران در بخش آب 12 کشور جهان

معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب از فعالیت این وزارتخانه در بخش آب 12 کشور جهان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری وزارت نیرو، محمدرضا عطارزاده در آیین پنجاهمین سالگرد احداث و بهره‌برداری از سد و نیروگاه دز در استان خوزستان، اظهار کرد: در زمان کنونی نه تنها بسیاری از فعالیت‌های آبی در کشور توسط متخصصان داخلی در حال انجام است بلکه کشورمان در حال برنامه‌ریزی برای فعالیت در بخش آب سایر کشورهای جهان است.
کد خبر: ۳۹۰۰۶۷

عطارزاده با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت نیرو برای حضور ایران در بخش آب 24 کشور جهان، افزود: ایران در زمان کنونی در بخش آب 12 کشور جهان حضور دارد.

به گفته عطارزاده، فعالیت‌های موفق ایران در 50 سال اخیر موجب شده است تا ظرفیت ذخیره آب کشور از 12 به 44 میلیارد مترمکعب افزایش یابد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا تصریح کرد: نگهداری و بهره‌برداری بدون وقفه در 50 سال گذشته از سد و نیروگاه دز کار بسیار بزرگی بود که به دست توانای متخصصان کشورمان صورت گرفت.

عطارزاده تاکید کرد: متخصصان کشور با مطالعه و بررسی روی سدهای بزرگی چون سد دز توانستند طرح عظیم سد کارون 4 را به صورت کاملا بومی اجرایی کنند.

عطارزاده به وجود چالش‌هایی در آبگیری سد کارون 4 اشاره کرد و گفت: این کار با کمترین مخاطره و ریسک‌پذیری صورت گرفت که کار بسیار عظیم و دشواری بود.

وی با بیان این‌که هم‌اکنون حدود 350 سد در کشور وجود دارد، افزود: نزدیک به 120 سد دیگر نیز در حال ساخت و 150 سد نیز در دست مطالعه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها