در مراسم جشن ‌درختکاری صورت گرفت

خوش‌وبش گرم ‌‌‌احمدی‌نژاد و قالیباف‌

مراسم جشن هفته درختکاری و افتتاح طرح دو ‌هزار هکتار جنگل‌کاری پیرامون شهر تهران‌ با حاشیه‌هایی همراه بود.
کد خبر: ۳۸۹۳۵۵

به گزارش فارس، مراسم جشن هفته درختکاری و افتتاح طرح دو ‌هزار هکتار جنگل‌کاری پیرامون شهر تهران که ‌صبح امروز (یکشنبه) به مناسب هفته منابع طبیعی با حضور محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور برگزار شد، با حاشیه‌هایی همراه بود.

محمد‌باقر قالیباف شهردار تهران که خبر موافقتش با استعفای محسن هاشمی مدیر‌عامل مترو تهران ‌تیتر اول برخی روزنامه‌ها و ‌خبرگزاری‌های کشور ‌شده‌ بود، قبل از حضور احمدی‌نژاد رئیس جمهور در محل برگزاری این مراسم ‌و بهره‌برداری از طرح کمربند سبز 2 هزار هکتاری ‌شهر تهران حضور داشت که پس از مدتی ‌مرتضی تمدن استاندار تهران به جمع شهردار و مسئولان شهرداری تهران پیوست.

با ورود محمود احمدی‌نژاد‌، ‌محمدباقر قالیباف شهردار تهران به استقبال وی رفت و احمدی‌نژاد و قالیباف یکدیگر را در آغوش گرفتند و مصافحه گرمی کردند و سپس با خوش و بش کردن به سمت محل کاشت نهال رفتند.

در ادامه با غرس یک نهال توسط احمدی‌نژاد ‌طرح کمربند سبز 2 هزار هکتاری ‌شهر تهران مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها