تاج: با هیچ گزینه‌ای هنوز به توافق نرسیده‌ایم

در شرایطی که دیروز به نقل از نایب رئیس فدراسیون فوتبال شایعه شد که فدراسیون با مصطفی دنیزلی، مربی سرشناس ترکیه به توافق رسیده است، مهدی تاج این مساله را رد کرد.تاج در این زمینه به «جام‌جم» گفت: فدراسیون در تلاش است با یک مربی خوب و کارآمد خارجی به توافق برسد و عباس ترابیان در این زمینه ماموریت دارد مذاکرات خود را با گزینه‌های موردنظر انجام دهد. نایب رئیس فدراسیون در عین حال با رد خبر بعضی از سایت‌ها که به نقل از وی اعلام کرده بودند فدراسیون با مصطفی دنیزلی به توافق رسیده است، گفت: فعلا هیچ چیز مشخص نیست و فدراسیون بنا ندارد تا زمان توافق نهایی با گزینه مورد نظر، موضوعی را خبری کند.
کد خبر: ۳۸۸۸۵۷

دیروز و در پایان نشست مشترک کفاشیان، تاج و ترابیان، سرپرست کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال تاکید کرد دیگر پیرامون انتخاب سرمربی تیم ملی هیچ اظهارنظری نخواهد کرد.

عباس ترابیان در این زمینه به مهر گفت: براساس آنچه در این جلسه گذشت تا اطلاع ثانوی پیرامون انتخاب سرمربی تیم ملی هیچ اظهارنظری نخواهم کرد.

در نشست روز دوشنبه مسوولان فدراسیون فوتبال تصمیم بر این شد اولویت اول فدراسیون همچنان یک مربی بزرگ خارجی باشد. براساس اعلام مهدی تاج، دراین‌باره برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و کمیته بین‌الملل با دو،سه گزینه مورد نظر مذاکرات را آغاز خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها