احداث سومین ترمینال بزرگ فرودگاه پکن

جام جم آنلاین: چین عملیات توسعه فرودگاه پکن که هزینه آن 2 میلیارد و 300 میلیون دلار است را در چارچوب آمادگی پایتخت برای برگزاری بازی های المپیک 2008 میلادی آغاز کرده است.
کد خبر: ۳۸۷۹۳

china2

به نوشته روزنامه لاتریبون ، طرح توسعه فرودگاه پکن با هدف رساندن ظرفیت سالیانه این فرودگاه به پذیرش 60 میلیون مسافر و 8/1 میلیون تن بار تا سال 2007 میلادی صورت می گیرد و شامل احداث یک ترمینال جدید ، یک باند فرود جدید ، یک منطقه مخصوص بار فریت و طرح های جنبی دیگر می شود.

china1

یک کنسرسیوم بین المللی شامل شرکت های تخصصی ناکو از هلند و فوستر انگلستان احداث ترمینال جدید را به عهده دارد.
فرودگاه پکن که فعالترین فرودگاه چین است ، ترمینال دوم خود را در سال 1999 میلادی افتتاح کرد و ترمینال نخست آن که هم اکنون در دست بازسازی به زودی دوباره گشوده می شود.
ظرفیت سالیانه فرودگاه پکن در حال حاضر حدود 35 میلیون مسافر است.

newsQrCode
ارسال نظرات

۸ سریال خارجی که تابستان ۲۰۲۶ نباید از دست بدهید

نیازمندی ها