وی با اشاره به این که سال آینده، نخستین سال اجرای برنامه پنجم توسعه است، اظهار کرد: نگاه این برنامه در حوزه تجارت خارجی بیش از پیش به فعال کردن بخش خصوصی و اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی معطوف شده تا براساس آن بهبود فضای کسب و کار و واگذاری امور به بخش خصوصی به صورت جدیتر دنبال شود.
صافدل که با شابا گفتگو میکرد، ادامه داد: در برخی مواد قانون برنامه پنجم با صراحت بحث واگذاری فعالیتهای مربوط به تنظیم بازار، اجرای سیاستهای حمایتی و تشویق و همچنین جوایز صادراتی با محوریت نهادها و تشکلهای بخش خصوصی مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اهداف کمی دیده شده در برنامه پنجم برای حوزه تجارت خارجی، به بیان این اهداف در نخستین سال اجرای قانون یعنی سال آینده پرداخت و افزود: هدفگذاری در حوزه تجارت خارجی برای سال 1390، رقم 31 میلیارد دلار صادرات کالاهای غیرنفتی است. این هدفگذاری در حوزه صادرات خدمات نیز 12 میلیارد دلار تعیین شده است.