![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
محمد صالحی سورمقی در گفت و گو با فارس افزود: چای یکی از گیاهانی است که در شمال کشور کشت میشود و اشکال متفاوت تهیه میشود.
وی گفت: زمانی که گیاه چای برداشت میشود، اگر به طور سریع خشک شود، چای سبز تولید میشود و اگر مدت زمانی آن را قرار دهند تا عملیات تخمیر بر روی آن انجام شود و سپس به آرامی خشک شود، چای سیاه تولید میشود.
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: چای سیاه بیش از 50 خاصیت دارد که به طور علمی به اثبات رسیده است.
صالحی سورمقی گفت: مصرف چای موجب رفع خستگی، آرامبخش، ضد ویروس و ضد آلزایمر، شل کننده ماهیچه های قلب است و به دلیل اینکه کافئین چای سریع جذب خون میشود بیشتر به عنوان ماده آرامبخش مصرف میکنند.
وی افزود: چای اگر خوب دم کشیده باشد، اثر بخشی بسیار زیادی دارد ولی اگر چای به خوبی دم نکشیده باشد یا اینکه جوشیده باشد اثرات درمانی خود را از دست میدهد.
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یک چای دم کشیده دارای رنگ نارنجی است و مصرف چای تازه دم میتواند، سردردهای ناشی از کار روزانه یا خستگی را از بین ببرد.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: