به گزارش ایسنا، علی صالحآبادی گفت: موافقت اصولی با راهاندازی بورس برق پیشتر صادر شده بود و در این مدت شرکت مدیریت شبکه برق ایران فعالیتهای خوبی در اینخصوص انجام داده و مقدمات لازم را فراهم کرده است.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به این پرسش که آیا تاسیس بورس برق مانع قانونی دارد یا خیر؟ تصریح کرد: تاسیس بورس برق هیچ مانع قانونی ندارد و با توجه به برنامهریزی صورت گرفته می توان در سال آینده شاهد راهاندازی بورس برق بود.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران نیز در این بازدید، راهبری و پایش و بهرهبرداری شبکه تولید و انتقال برق، فراهم ساختن امکان دسترسی به شبکه برق برای متقاضیان، برقراری شرایط برای خرید و فروش رقابتی برق و اتخاذ تدابیری در راستای حصور اطمینان از تامین برق را به عنوان وظایف این شرکت عنوان کرد و افزود: هم اکنون ظرفیت نصب شده نیروگاهی کشور بیش از 60 هزار مگاوات است و با این میزان ظرفیت نصب شده در رده شانزدهم دنیا و در رتبه نخست منطقه قرار داریم.
فتاح قره باغ با بیان این که امسال پیک مصرف به 41 هزار مگاوات رسیده بود، پیشبینی کرد این رقم در تابستان سال آینده به بیش از 45 هزار مگاوات افزایش یابد.
وی در عین حال به روند افزایشی شاخصهای کیفی شبکه برق در چند سال گذشته اشاره کرد و گفت: فرکانس، روئیت پذیری، عملکرد سیستمهای حفاظتی، پایداری ولتاژ سیستمهای انتقال، امنیت شبکه و توسعه بازارهای منطقهای از جمله شاخصهایی است که به ویژه از سال 85 تاکنون رشد چشمگیری داشته و باعث افزایش قابلیت اطمینان شبکه شده است.
وی تاکید کرد: با رشد این شاخصها شبکه ایران هماکنون قابلیت وصل شدن به شبکه برق اروپا دارد اما برای این کار باید از طریق شبکه برق همسایگان استفاده کند که متاسفانه بیشتر کشورهای همسایه ایران چنین قابلیتی را ندارند.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران همچنین در خصوص اتصال به شبکه برق روسیه نیز گفت: اتصال به شبکه برق روسیه از طریق شبکه برق کشور آذربایجان امکانپذیر است که در این زمینه نیز باید آذربایجان فرکانس و سایر شاخصهای کیفی شبکه خود را در سطح شبکه دو کشور ایران و روسیه برساند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم