به گزارش واحد مرکزی خبر ، شاعری در همایش صنعت سوخت و هوای پاک با بیان اینکه 50 درصد خودروهای فرسوده کشور، در تهران وجود دارد، افزود: عامل 85 درصد آلودگی هوا، خودروها هستند که با تقدیم طرح جامع کاهش آلودگی هوای تهران به دولت، در پی حذف این منبع آلودگی هستیم.
وی گفت: خودروهایی با استاندارد یورو دو، دومین منبع آلایندگی در کشور هستند که وزارت صنایع در برنامه ای مدون، در پی افزایش کیفیت خودروها به یورو پنج خواهد بود.
شاعری افزود: وزارت صنایع، تولید خودروهای استاندارد را به تولید سوخت استاندارد در وزارت نفت منوط کرده و پذیرفته است شش ماه بعد از از تولید سوخت استاندارد، تولید خودروهای خود را تا حد یورو پنج ارتقا دهد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای نیمه دوم سال 1390 ، سوخت با کیفیت یورو پنج در جایگاه های سوخت کلانشهرها عرضه خواهد شد، گفت: گوگرد این سوخت 10 ppm و اوکتان آن 95 خواهد بود.
قائم مقام محیط زیست با تاکید بر اینکه این موضوع را وزیر نفت پذیرفته است، افزود: پالایشگاه نفت تهران پذیرفته است تا سی ام تیر سال آینده، روزانه حدود هشت میلیون لیتر بنزین، با کیفیت یورو پنج تولید کند.
وی با اشاره به اینکه بیش از 15 درصد از آلودگی شهرها، مربوط به صنایع آلاینده است، گفت: این صنایع، تا پایان سال آینده ساماندهی خواهد شد.
شاعری افزود: موتورخانه های منازل نیز از منابع آلاینده هستند که آنها نیز بر اساس برنامه کاهش آلودگی، ساماندهی خواهد شد.
قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سرانه فضای سبز در تهران دو و نیم متر است، گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه، سرانه فضای سبز به دو برابر سرانه کنونی افزایش خواهد یافت تا کاهش آلودگی را به همراه داشته باشد.
شاعری افزود: پایش لحظه ای هوای تهران وصنایع آلاینده نیز تا پایان سال 1390 در دستور کار قرار دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم