عرضه 2 میلیون تن گندم در بازار بورس

معاون بازرگانی خارجی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: براساس مجوز هیات دولت وزارت بازرگانی مجاز است در سال زراعی 89 – 88 تا سقف دو میلیون تن گندم مازاد بر نیاز داخلی را به منظور صادرات گندم، آرد و سایر فرآورده‌های حاصل از آن در بورس کالا عرضه کند.
کد خبر: ۳۷۹۴۶۶

 محمد کاظم ملکی روز جمعه به ایرنا گفت: تاکنون 900 هزارتن گندم در بازار بورس عرضه شده که حدود 40 درصد از این میزان به منظور صدور آرد و فرآورده‌های آن در بورس عرضه و فروخته شده است.

وی، همچنین با بیان این‌که روند فعلی صادرات گندم پس از هدفمندی یارانه‌ها ادامه خواهد داشت، افزود: فرایند صادرات گندم، آرد و سایر فرآورده‌های حاصل از آن مانند ماکارونی و غیره همچنان تداوم خواهد داشت.

عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران این موضوع را نیز یادآور شد که در کشور به گندمی مجوز صادرات داده می‌شود که براساس قیمت جهانی بازار بورس معامله شده یا منشا، خارجی داشته باشد.

وی در توضیح مطلب خود افزود: به بیانی دیگر با رقابت دراین بازار مابه‌التفاوت قیمت داخلی و بین‌المللی پوشش داده می‌شود و برای فعالان این بازار حاشیه سود منطقی در نظرگرفته شده و از خروج کالاهای اساسی و ذخایر ملی کشور جلوگیری می‌شود.

ملکی ادامه داد: امسال به دلیل شرایط ویژه‌ای که در دنیا و کشورمان به وجود آمده همچون آتش سوزی در روسیه، سیل پاکستان و خشکسالی اروپا و ازطرفی تولید بیش از نیاز و ظرفیت نگهداری در داخل کشور به تجربه مفیدی در زمینه صادرات گندم نائل شدیم.

وی افزود: به طور قطع با تقویت صادرات زنجیره گندم و آرد کشور می‌توان در آینده‌ای نزدیک به عنوان یکی از منابع تامین گندم در میان کشورهای اطراف نقش تعیین کننده‌ای را ایفا کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها