دوست دارم وضعیتم برای ماندن یا رفتن از استیل‌آذین سریع‌تر روشن شود

علی کریمی: اگر مرا نمی‌خواهند، می‌روم

علی کریمی که این روزها مجبور است به تنهایی تمرینات اختصاصی خود را در تهران دنبال کند، امیدوار است وضعیتش برای ماندن یا رفتن از استیل‌آذین، هرچه سریع‌تر روشن شود.
کد خبر: ۳۷۸۳۴۱

کریمی که به واسطه اخراج موقت از استیل‌آذین و سفر تیمش به ترکیه، به تنهایی در تهران تمریناتش را دنبال می‌کند، در گفت‌وگو با «جام‌جم» تصریح کرد که تابع سیاست‌های باشگاه است و اگر او را نمی‌خواهند، به نظر مسوولان و کادر فنی استیل آذین احترام گذاشته و از این تیم جدا می‌شود.

بازیکن تکنیکی فوتبال ایران که به دلیل همراهی تیم الاهلی در دیدار دوستانه با آث‌میلان ایتالیا، مورد غضب قرار گرفته است، امیدوار بود طی روزهای گذشته وضعیت نهایی‌اش در گفت‌وگو با هدایتی روشن شود، اما مالک باشگاه استیل‌آذین با وجود قول و قرارها هنوز با شماره 8 معروف تیم خود جلسه نگذاشته و این مساله باعث دلخوری کریمی شده است.

کریمی که هیچ وقت باور نمی‌کرد محمد خاکپور در مقام سرمربی برای هدایتی و پروین شرط و شروطی به خاطر اخراج او بگذارد، با توجه به رفتار غیرحرفه‌ای استیل‌آذینی‌ها و بهانه‌جویی‌های مسوولان این باشگاه برای آنها پیغام و پسغام فرستاد: «برای دومین بار است که این اتفاق‌ها می‌افتد. هر کس برای خودش شخصیتی دارد. من همیشه با هدایتی و باشگاه استیل‌آذین رفاقت کرده‌ام و هیچ‌وقت انتظار نداشتم با من چنین رفتاری داشته باشند و به این شکل بهانه‌جویی کنند. به هر حال تلاش می‌کنم نه خودم وارد حاشیه شوم و نه باشگاه استیل‌آذین. فقط امیدوارم
تا آخر روی حرفشان باشند. امیدوارم رضایتنامه‌ام را بدهند!»شنیده‌ها حاکی است که محمد خاکپور با سفارش و توصیه علی کریمی و مهدی مهدوی‌کیا به استیل‌آذین پیوسته و حالا این رفتار عجیب خاکپور در مقابل کریمی می‌تواند شروع دوباره‌ای برای ایجاد حواشی و شنیدن اخبار پشت پرده این باشگاه باشد.

از سوی دیگر، حسین هدایتی، مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه استیل‌آذین همچنان مرد اول و سیاستگذار این باشگاه محسوب می‌شود و خیلی‌ها در ماجرای علی کریمی نیز نقش و دخالت‌های وی را مورد توجه قرار می‌دهند.

هدایتی که پیش از این می‌گفت برای کریمی،‌ فرش قرمز پهن می‌کند و او را یک جواهر بزرگ و خانوادگی می‌نامید، حالا نیز در ماجرای کریمی و اخراجش از استیل‌آذین، نقش اول را بازی می‌کند؛ موضوعی که علی کریمی نیز بخوبی آن را درک می‌کند.

کریمی در گفت‌وگو با نزدیکانش درباره جدایی از استیل‌آذین سخن به میان می‌آورد و در این میان به نقش پررنگ حسین هدایتی اشاره می‌کند: «من همیشه با هدایتی رفاقت کرده‌ام. من وقتی به استیل‌آذین رفتم که این تیم اولین سال حضورش در لیگ برتر را تجربه می‌کرد و در آن شرایط به یاری هدایتی شتافتم. خدا را شکر دیگر بحث پول و مسائل مادی هم مطرح نیست، چون با توجه به سیاست‌ها و رفتار خیرخواهانه باشگاه، مبلغ قراردادم را به ایتام و کودکان سرطانی بخشیدم. حالا هم مشکلی نیست. این حق سرمربی است که مرا نخواهد، ایرادی ندارد! می‌روم... فقط ای کاش زودتر تکلیفم را روشن کنند. من همیشه با جان و دل و حتی در شرایطی که مصدوم بودم، همراه استیل‌آذین بودم و به هدایتی کمک کردم. حالا هم توقع دارم آنها با من رفاقت کنند.»

سید مهدی هاشمی‌ 
جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها