به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی نژاد صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار مدیران ارشد استان سمنان خاطر نشان کرد: با توجه به استعدادها و ظرفیت های هر منطقه باید الگوی پیشرفت طراحی و اجرایی شود و الگویی که می تواند ظرفیت ها و توانایی های ایرانی را فعال کند الگوی ایرانی – اسلامی است.
رییس جمهور شناسایی ظرفیت ها و نیازهای هر منطقه را برای پیشرفت ضروری دانست و گفت: اولین کار مدیران هر استان این است که منابع طبیعی را به خوبی شناسایی و احیا کنند ، چرا که در این صورت برنامه ریزی ها بی تردید به رفاه ، سلامت و سعادت برای کشورمان خواهد انجامید.
رییس جمهور با اشاره به اهمیت تغییر و اصلاح الگوهای مصرف در تمام شوون زندگی گفت : باید تلاش کرد تا در مصرف انرژی و آب به الگوهای بومی و گذشته خود باز گردیم و در این راه می توانیم از ذخایر غنی فرهنگی و اصیل ایرانی کمک بگیریم.
دکتر احمدی نژاد اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها را گامی در راستای تغییر الگوی مصرف در کشور خواند و تاکید کرد : اجرای این قانون فرصتی برای تقویت فرهنگ ایرانی – اسلامی و الگو سازی بر این اساس بوجود آورده است .
رییس جمهور در عین حال افزود: باید تلاش شود تا فناوری های روز دنیا در خدمت سنت های گذشته قرار گیرد تا نتایج مثبت و سازنده ای برای کشور داشته باشد .
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه شیوه مصرف کشورهای غربی اشتباه است و هیچ سعادتی را به بار نمی آورد ، گفت: بسیاری از کشورهای غربی تحت سیطره صهیونیسم، نمی توانند از سبک زندگی غربی انتقاد کرده و نسبت به تغییر آن گام بردارند چرا که شیوه زندگی غربی فایده ای جز پر کردن جیب سرمایه داران ندارد.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه بیگانگان طی سالیان گذشته به طور آگاهانه در راستای تخریب بنیادهای فرهنگی کشورمان گام برداشته اند ، اظهار داشت: باید به سمت ظرفیت ها و دارایی های بومی و اصیل خود بازگردیم و آنها را احیاء کنیم که یکی از این موارد توجه و بازگشت به هنر معماری سنتی ایرانی – اسلامی است .
رییس جمهور تصریح کرد: زمانی که دولت قصد داشت طرح هدفمند کردن یارانه ها را اجرا کند عده ای چنین مطرح می کردند که اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها تورم 75 درصدی را به دنبال خواهد داشت و کشور دچار مشکل خواهد شد اما امروز با اجرایی شدن این طرح همگان مشاهده می کنند که نه تنها هیچ کدام از اتفاقاتی که آنها عنوان می کردند رخ نداده است بلکه قیمت ها در حال پایین آمدن است و در بسیاری از کالاها نیز ما افزایش قیمت نداشتهایم.
رییس جمهور گفت: ملت ایران مسئولیت دارد بر اساس الگوی ایرانی – اسلامی ریل و مسیر درست پیشرفت و سازندگی را ترسیم کرده و آنرا در اختیار تمام ملت های جهان قرار دهد .
دکتر احمدی نژاد هدف از ارایه الگوی ایرانی – اسلامی را رسیدن به جامعه آرمانی و با سعادت خواند و از مدیران و مسئولان خواست از فرصت خدمتگزاری به بهترین شکل ممکن استفاده کنند .
دکتر احمدی نژاد تاکید کرد: بالاترین عبادت خدمت به مردم است و مسئولین باید تلاش کنند از تمام لحظه هایی که برای خدمتگزاری بر عهده دارند در جهت خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان استفاده کنند .
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم