به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20 ، مهدی چمران رییس شورای شهر این جلسه را فرصتی برای تقویت دایره عملکرد شورایاران برشمرد وبا اشاره به موقعیت و اهمیت منطقه 20 اظهار داشت: تکه بیستم شهر تهران که در جنوبی ترین پهنه جغرافیایی کلان شهر تهران واقع شده است قبله و راس پایتخت محسوب می شود و تامین سرانه ها و رفع کاستی های این منطقه در اولویت برنامه های شورای شهر قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: امروز صحن علنی شورا برای بیست و نهمین بار میزبان شورایاران مناطق است و نخستین مرتبه است که شهردار و معاون منطقه شورایاران خود را در شورا همراهی می کنند.
مجتبی عبدالهی شهردار منطقه گفت: خوشبختانه تا پایان سال بیش از 90 در صد از پروژه های منطقه به اتمام می رسدو برای سال آینده بغیر از چند پروژه فرا منطقه ای جانبازان ، مجموعه فرهنگی طغرل ، ورزشگاه کار نیمه تمامی نخواهیم داشت و سیاست ما براین است که بودجه منطقه را در راستای تملک و ارتقای سطح کیفی پروژه ها به کار گیریم.
وی در خصوص اعتبار پیش بینی شده سال آینده اظهار داشت : با توجه به نگاه ویژه اعضای شورای اسلامی و مدیران شهرداری به مناطق جنوبی شهر تهران ، بودجه امسال نیز مانند سال جاری حدود 300 میلیارد خواهد بود که کدپروژه های آن براساس پیوست اجتماعی و نظر صد در صد شورایاران منطقه بسته خوهد شد و سال آینده بی شک سال شکوفایی منطقه 20 خواهد بود و ما از همین الان می توانیم ادعا کنیم بجز نیازهای مستمر محلی در هیچ زمینه ای کاستی نخواهیم داشت و به طور کامل شاهد کاهش فاصله های شمال و جنوب شهر خواهیم شد.
علیرضا باقری دبیر مجمع شورایاران منطقه 20 با اشاره ای کوتاه بر پیشینه تاریخی و اعتبارات تخصیص یافته منطقه در سال های گذشته ، پروژه های مورد نیاز منطقه را بر اساس اهمیت و خواسته شورایاران منطقه اعلام کرد و از رییس شورای شهر درخواست کرد تا سهم اعتبارات منطقه 20 را مانند سال های گذشته و بی توجه به درآمد ناچیز منطقه پیش بینی کنند.
اجرای طرح پل غیر همسطح بزرگراه شهید کریمی ، تسریع پروژه فرهنگی طغرل ، ساماندهی گورستان ها ، تملک باغ لاله ، و بنگاه اتفاق و جوکار ، تعریض خیابان فداییان اسلام ، پیشنهاداتی بود که از سوی شورایاران اعلام شد و تامین بودجه آنها در اولویت درخواست نمایندگان منطقه قرار داشت.
دبیر شورایاران منطقه ، در کنار پروژه های فرا منطقه ای مورد نیاز اشاره ای هم به پروژه های محلی کرد و اظهار داشت : بازگشایی مسیر های ورودی بزرگراه آزادگان به میدان مادر و شهید بروجردی ، تسریع در نوسازی بافت فرسوده ، نصب پل مکانیزه شهید رجایی ،سرپوشیده کردن کانال های منطقه و بازگشایی خیابان میثم شمالی و جنوبی به قوچ حصار نیز مواردی هستند که اگر امسال برای اجرای آنها اعتبار کافی پیش بینی شود درصد قابل توجهی ازمشکلات منطقه را برطرف خواهد کرد.
باقری در ادامه بودجه سال گذشته منطقه را قابل تحسین برشمرد و گفت: درآمد سال جاری منطقه 35 میلیارد تومان برآورد شده است که با توجه به وصول درآمد سالهای گذشته پیش بینی می شود که تنها 90 درصدآن وصول شود.این درحالی است که اعتباری که برای منطقه درنظر گرفته شده است بیش از 300 میلیارد تومان است که حدود ده برابر درآمد منطقه محسوب می شود.
گفتنی است ؛ در ادامه جلسه یک تن از اعضای شورای شهر نسبت به حضور رییس شورای شهر در جلسه اخیرش با شورایاران منطقه گله کرد و برای به حاشیه کشاندن جلسه و ممانعت از معرفی عملکرد شهرداری و قیاس جایگاه منطقه نسبت به سالهای گذشته از سوی دبیر شورایاران گفت: تابحال هیچ دبیر شورایاری ای به بودجه و عملکرد شهردار اشاره نکرده است و این موضوع بر خلاف سنت جلسات پیشین است .
وی بی توجه به تذکر رییس شورای شهر مبنی بر رعایت نظم جلسه افزود: در جلسه اخیر شورایارانی که در حضور مهندس چمران به مشکلات منطقه اشاره کرده اند به کمیته انضباطی دعوت شده اند و کارت شورایاری آنها باطل شده است واکنون آنها عملکرد شهرداری را مثبت ارزیابی می کنند و این امر با هم تضاد دارد.
رییس شورای شهر ، علیرضا دبیر و مسجد جامعی که در آن جلسه حضور داشتند این ادعا را کذب خواندند و اعضای شورایاری منطقه نیز به طور علنی اعتراض خود را مبنی بر عدم صت این شایعه با صراحت اعلام کردند.
این جلسه که به منظور دفاع شورایاران از بودجه سال آینده منطقه تشکیل شده بود با درایت رییس محترم شورای شهر و دفاع صریح تعدادی از اعضای شورا و اعتراض شورایاران نسبت به این اتهام دروغ ، در مسیر خود قرار گرفت
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم