انتقاد مصباحی مقدم از تخلف قانونی شرکت های بیمه

چهره شاخص اقتصادی مجلس از تخلف قانونی شرکت های بیمه در اضافه دریافت از حق بیمه ، بشدت انتقاد کرد و گفت: 10 درصد دریافتی شرکت های بیمه از مردم خلاف قانون است و باید به مردم عودت داده شود.
کد خبر: ۳۷۶۷۹۶

غلامرضا مصباحی مقدم نماینده تهران در مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه شرکت های بیمه در زمینه دریافت حق بیمه شخص ثالث دچار تخلف می شوند، گفت: این شرکت ها قانون مصوب مجلس در سال 1387 در زمینه حق بیمه شخص ثالث را اجرا نکرده و از مردم وجوه اضافی دریافت می کنند.

وی بابیان اینکه 10 درصد دریافتی حق بیمه شخص ثالت خلاف قانون است و این شرکت ها باید این وجوه دریافتی را به مردم عودت دهند،گفت: هر گونه تغییر تعرفه بیمه باید با پیشنهاد شورای عالی بیمه و تصویب هیأت وزیران باشد که متاسفانه این شرکت ها بدون تصویب هیأت وزیران وجوه اضافی از مردم دریافت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:‌این شرکت ها اخیرا وجهی اضافی درخصوص  تغییر ارزش دیه فوتی را از مردم اخذ می کنند و همچنین وجوهی از مردم بابت یک ردیفی از بودجه می گیرند که این مبلغ باید به حساب صندوق خسارات بدنی که بخشی از آن به نیروی انتظامی اختصاص دارد، واریز شود که مبلغ دریافتی از مردم در این زمینه غیرقانونی است. چرا که این مبلغ باید از محل سرمایه یا درآمدهای خود شرکت بیمه پرداخت شود و این شرکت ها حق ندارند از مردم بابت صندوق خسارات بدنی مبلغی را دریافت کنند.

مصباحی مقدم تاکید کرد: در همین رابطه مردم به خاطر اضافه دریافتی شرکت بیمه ایران به دیوان عدالت ادارای شکایت کردند و این دیوان نیز با بررسی موضوع مذکور رای به محکومیت شرکت بیمه داده بنابراین این شرکت ها حق دریافت اضافه مبلغ از مردم بابت صندوق خسارات بدنی ندارند.

چهره شاخص اقتصادی مجلس گفت:‌اینجانب در این زمینه به مسئولین مربوط تذکر دادم و از مسئولین می خواهم که قانون را رعایت کرده و هرگونه دریافت اضافی از مردم توسط شرکت های بیمه بابت بیمه شخص ثالث باید به مردم عودت داده شود.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها