استفاده حداد از بنزین 700 تومانی

چهره شاخص اصولگرایان مجلس با دفاع از بنزین 700 تومانی،گفت: درصورت لزوم از بنزین 700 تومانی استفاده خواهم کرد.
کد خبر: ۳۷۵۵۳۵

غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین در پاسخ به این سوال که آیا شما موافق بنزین 700 تومانی هستید،گفت:اینجانب با هر اقدامی که منجر به صرفه جویی در سوخت شود موافق هستم و از آن دفاع می‌کنم.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا شما تاکنون از بنزین آزاد به قیمت 700 تومان استفاده کرده‌اید گفت: اگر لازم باشد از بنزین 700 تومانی نیز استفاده می‌کنم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سوال دیگر خبرنگاران درخصوص حماسه 9 دی گفت: 9 دی آینه تماشای بصیرت ملت ایران است و مردم در این روز فهمیدند که دعوا بر سر انتخابات و یا پیروزی در این انتخابات نیست بلکه دعوا بر سر اسلام است و مردم به همین دلیل با حضور گسترده خود پاسخ محکمی به دشمنان دادند.

حدادعادل تاکید کرد: مردم در مراسم عزاداری و هیئت ها و مساجد بودند که متوجه شدند عده ای علیه نظام و اسلام شعار می دهند.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها