پاسخ ثمره هاشمی به اظهارات متکی

دستیار ارشد رییس‌جمهور در حاشیه اجلاس وزرای زن کشورهای اسلامی، در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود آقای متکی در جریان تغییر خود نبوده است، گفت: شنبه هفته گذشته با آقای متکی در خصوص تغییر صحبت ‌شد و ایشان نیز آمادگی خود را اعلام ‌کرد.
کد خبر: ۳۷۳۶۳۱

به گزارش ایسنا، مجتبی ثمره هاشمی، با بیان این مطلب، افزود:ایشان قرار بود در روز دوشنبه از سفر سنگال به تهران برگرد و با توجه به این موضوع نیز روز دوشنبه این موضوع اعلام شد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا آقای صالحی که در حال حاضر سرپرستی وزارت خارجه را بر عهده دارد، از سوی رییس‌جمهور به عنوان وزیر خارجه به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌شود یا خیر؟ گفت: صبر کنید .

دستیار ارشد رییس‌جمهور در پاسخ به این سوال که با توجه به مذاکرات استانبول رییس دستگاه دیپلماسی چه موقع به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌شود، گفت: سه ماه فرصت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها