پایان تصویربرداری زندگی در اعماق فنجان قهوه

تصویربرداری تله ‌فیلم 90 دقیقه ای «زندگی در اعماق فنجان قهوه» به کارگردانی و تهیه‏کنندگی کامبیز کاشفی در رشت به اتمام رسید.
کد خبر: ۳۷۲۵۹۰

به گزارش جام جم آنلاین، کامبیز کاشفی در گفتگو با روابط عمومی رسانه ملی گفت: این فیلم با مضمون طنز اجتماعی توسط مصطفی سیرتی نوشته شده و تدوین تصاویر را محمد شادرو انجام خواهد داد.

او درباره داستان این تله‏فیلم گفت: وصیت‏نامه آقاجان ِتازه از دست رفته مثل خیلی وقت‏های دیگر دردسر می‌آ‌فریند. لیلا تنها دختر آقاجان که در ضرب العجل ِوصیت‏نامه مشروط به ازدواج فوری شده به راه‏های مختلفی نظیر استفاده از متخصصِ فال قهوه در لبنان متوسل می‌شود اما با ورود «جمالِ، طالع‌بین قلابی» داستان به سمت دیگری می‌رود.

کاشفی با بیان اینکه این تله‏فیلم 6 لوکیشن ثابت داشته است، گفت: سعی شده علاوه بر فضاهای زیبای رشت از لوکیشن‏هایی مثل خانه اربابی، خانه استیجاری جمال و سالن آمفی تئاتر بهره ‏گرفته شود.

او با بیان اینکه تصویربرداری در رشت بسیار موفقیت‏آمیز بود، گفت: سعی کردم در تولید این تله‏فیلم از هنرمندان بومی و ملی استفاده کنم تا هنرمندان علاوه بر تولید یک کار مشترک از تجربیات یکدیگر نیز استفاده کنند.

کارگردان تله‏‏فیلم «زندگی در اعماق فنجان قهوه» ادامه داد: تصویربرداری این تله فیلم در 34 جلسه انجام شده است.

او با بیان اینکه این تله‏‏فیلم یک ماه و نیم، پیش‏تولید داشته است، افزود: تصویربرداری تله فیلم «زندگی در اعماق فنجان قهوه» از هشتم آبان ماه در رشت آغاز شد.

کاشفی تصریح کرد: «زندگی در اعماق فنجان قهوه» در سیمای مرکز گیلان تهیه و تولید شده و پس از تدوین و صداگذاری از یکی از شبکه‌های سراسری پخش خواهد شد.

در این فیلم بهار ذوالقدری، محمود موسوی، فریده دریامج، علی‌اصغر طبسی، مهدی یوسفی‌زاده، اردشیر کاظمی، مرضیه گوهری، کمیل علیپور ، محمد سهیلی، بردیا کاشفی و... بازی می‌کنند.

تعدادی از عواملی که در ساخت فیلم همکاری دارند، عبارتند از:

نویسنده فیلمنامه: مصطفی سیرتی/تهیه کننده و کارگردان: کامبیز کاشفی/ مجری طرح و مدیرتولید: کامران کاشفی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها