در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
مهدی حاج باقر در گفت و گو با مهر ، ضمن تایید این خبر گفت: افشین قطبی با مسئولان باشگاه شیمیزو اس پالس ژاپن به توافق رسیده و با این باشگاه ژاپنی قراردادی نیز به امضا رسانده است.
وی افزود: قرارداد قطبی با باشگاه شیمیزو ، 3 ساله بوده و پس از برگزاری مسابقات جام ملتهای 2011 آسیا همکاری او با این باشگاه ژاپنی آغاز خواهد شد.
«شیمیزو اس پالس» از تیمهای حاضر در لیگ برتر ژاپن است. این تیم فصل گذشته با 54 امتیاز بر سکوی ششم جدول رده بندی جی لیگ ایستاد.
قطبی از اردیبهشت ماه سال 1388 هدایت تیم ملی فوتبال ایران را بر عهده گرفته است و تا پایان مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 با فدراسیون فوتبال ایران قرارداد دارد.
پانزدهمین دوره رقابتهای فوتبال جام ملتهای آسیا از روز 17 دیماه به میزبانی قطر برگزار خواهد شد که تیم ملی فوتبال ایران در گروه چهارم این رقابتها با تیمهای عراق، کره شمالی و امارات همگروه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: