سردار سرتیپ دوم احمدرضا روزبهانی در گفتگو با ایرنا افزود: در محل تجمع افراد دستگیر شده تعداد زیادی ادوات، علایم و نشانه هایی کشف شد که به گمان پلیس با هدف عضوگیری در گروه های شیطان پرستی بوده است.
وی افزود: پلیس تمامی موارد را در این زمینه رصد کرده و به محض برخورد با پوشش ها و آرایش های خاص که با هدف عضوگیری برای گروه های شیطان پرستی و خارج از مساله مد گرایی باشد ، برخورد می کند.
رییس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود ، گفت: در مورد دوچرخه سواری زنان از مراجع ذیصلاح استعلام کرده ایم و تا زمان پاسخ به استعلام با افرادی که خارج از عرف اسلامی و پوشش نامناسب اقدام به دوچرخه سواری کنند برخورد صورت می گیرد.نفس دوچرخه سواری را از مراجعی چون قوه قضاییه استعلام کرده ایم که به محض دریافت پاسخ اطلاع رسانی خواهیم کرد.
روزبهانی با تاکید بر اینکه پلیس موبایل نداریم ،افزود :پلیس در ایران تحت نظارت ناجا بوده که در نتیجه در ناجا پلیسی با عنوان پلیس موبایل نداریم.اینگونه نیست که در شهری پلیس موبایل داشته باشیم و در شهر دیگری این چنین پلیسی وجود نداشته باشد.
رییس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی با تاکید بر آگاه سازی جوانان نسبت به مضرات سوءاستفاده از رایانه ها گفت: اعتیاد به اینترنت و رایانه ها موجب افت تحصیلی ،دوری از جامعه و خانواده شده است که در این رابطه پلیس احساس خطر جدی می کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم