در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، در ادامه رقابت های تیراندازی صبح امروز الهه احمدی در فینال مسابقات ماده 50 متر سه وضعیت به رقابت با حریفانش پرداخت و در پایان با امتیاز 582 پس از ورزشکار چینی به مدال نقره دست یافت تا چهارمین مدال نقره کاروان ورزشی ایران را به ارمغان آورد.
تیم تیراندازی بانوان ایران در مسابقات تیمی همین ماده صبح امروز چهارشنبه به یک مدال برنز دست پیدا کرده بودند. ضمن اینکه مهدی سهرابی نیز در رقابتهای دوچرخه سواری به مدال برنز رسید تا تعداد مدال های ایران در آغاز پنجمین روز این رقابتها به 11 مدال برسد.
کاروان ورزشی ایران تاکنون توسط تیم تیراندازی بانوان به مدال نقره، مرتضی رضاییان در وزنه برداری مدال نقره، محمدرضا رودکی در جودو مدال نقره و الهه احمدی به مدال نقره رسیده است. ضمن اینکه 7 مدال برنز نیز توسط ورزشکاران ایران کسب شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: