تست سامانه مقابله با کروز

مدیر طرح و آمادگی رزمی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) گفت: یکی از طرح های رزمایش مدافعان آسمان ولایت 3 طرح عملیاتی مقابله با موشک های کروز است.
کد خبر: ۳۶۷۱۲۸

سرهنگ فرامرز روح افزا در گفت و گو با مهر ، در خصوص رزمایش مدافعان حریم ولایت 89 اظهار داشت: در این رزمایش با استفاده از توپ های 23 میلی متری 8 لول مقابله با کروزهای دشمن را تمرین خواهیم کرد.

مدیر طرح و آمادگی رزمی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) در مورد ویژگی های موشک صیاد نیز گفت : این موشک با سوخت جامد برد 12 کیلومتری دارد و تا ارتفاع 15 هزار پایی (ارتفاع کم) را پوشش می دهد.

وی در ادامه در خصوص هوشمندی سامانه های پدافندی نیز گفت: با توجه به اینکه پدافند عبارت است از «کشف ، شناسایی ، رهگیری و درگیری» هر کدام از آنها اگر هوشمند باشند و انسان از مدار خارج شود بسیار مثمر ثمر خواهند بود.

مدیر طرح و آمادگی رزمی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) افزود: در حقیقت هر جا که با استفاده از تکنولوژی روز ما بتوانیم انسان را از مدار خارج کنیم به هوشمندی سیستم های رزمی دست پیدا کرده ایم ، ضمن اینکه ما هم اکنون در حال حرکت به آن سمت هستیم بطوریکه همه سیستم هایی که جدیدا در داخل تولید می کنیم  همگی در حال هوشمندسازی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها