چهره‌ها‌‌ و‌ حادثه‌ها

بازی با برزیل زندگی من را عوض کرد

مصطفی نظری دروازه‌بان 26 ساله تیم ملی فوتسال کشورمان چند سالی است که یکی از بهترین دروازه‌بان جهان در فوتسال است. او درخشش خود را از مسابقات قهرمانی آسیا در سال 2005 شروع کرد و خیلی زود جایگزین دروازه‌بان شماره یک ایران یعنی ناصری شد.
کد خبر: ۳۶۴۸۶۷

نظری در مورد مهم‌ترین حادثه زندگیش می‌گوید: «وقتی به مسابقات جهانی رفتیم از این‌که روبه‌روی برزیل قرار بگیرم می‌ترسیدم و فکر می‌کردم با توجه به سابقه این تیم ما با تفاضل گل زیاد بازی را می‌بازیم، برای همین دعا می‌کردم در گروه این تیم قرار نگیریم، اما در دور دوم مسابقات در گروه این تیم قرار گرفتیم.

در روز مسابقه واقعا استرس داشتم، وقتی بازی شروع شد فکر می‌کردم گل‌های زیادی می‌‌خورم، اما بازی هر چقدر جلو رفت ما بهتر دفاع کردیم و خودم هم بازی خوبی انجام دادم و توانستم تمام موقعیت‌های حریف را بگیرم و تنها یک بار گل خوردم.

بعد از آن بازی رسانه‌ها خیلی از من تعریف کردند و به عنوان یکی از بهترین دروازه‌بانان جهان از من یاد کردند.

آن بازی باعث شد تا اعتماد به نفس زیادی پیدا کنم و به یکی از بهترین‌ها تبدیل شوم و به این ترتیب موقعیت حرفه‌ای من تغییر جدی بکند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها