حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
رسیدگی به این پرونده هنگامی آغاز شد که مرد مالباخته با حضور در کلانتری 152 خانیآباد از مسافر سارق شکایت و عنوان کرد: پس از سوار کردن یک مسافر ـ که قبلا نیز چند بار به صورت دربست سوار خودرویم شده بود ـ این فرد در میانه راه به من آبمیوه تعارف کرد و پس از خوردن آن، زمانی به خودم آمدم که متوجه شدم مدت 2 روز در یکی از خرابههای محله عبدلآباد بیهوش رها شدهام و مسافر سارق، خودرو، تلفن همراه و 60 هزار تومان پولم را سرقت کرده است.
پرونده در پلیس آگاهی
با تشکیل پروندهای در این ارتباط، دستور قضایی از سوی بازپرس جنایی صادر و پرونده برای پیگیری و تحقیقات به پایگاه 5 پلیس آگاهی ارجاع شد.
با شروع تحقیقات از مالباخته مشخص شد مرد سارق پس از بیهوش کردن مالباخته و سرقت تلفن همراه وی،در پاسخ به تماس بستگان این فرد عنوان کرده مرد راننده در بیمارستان بستری است و در ازای دریافت 110 هزار تومان، نام بیمارستان را به آنها خواهد گفت، اما او پس از دریافت این پول، پاسخگوی تلفنهای بعدی نبوده است.
در پی این تحقیقات، ماموران در مرحله بعدی از طریق دوربین مداربسته بانکی که سارق پول درخواستی را دریافت کرده، چهره سارق را مشاهده و در بررسی بانک اطلاعات مجرمین رد پای یک متهم سابقهدار به نام مجید را شناسایی کردند و شماره خودروی مسروقه نیز برای توقیف به یگان انتظامی اعلام شد.
دستگیری متهم
بنابراین گزارش در حالی که جستوجو برای دستگیری متهم ادامه داشت، ماموران کلانتری 119 مهرآباد خودروی مسروقه را مشاهده و آن را همراه راننده متوقف کردند.
با دستگیری راننده معلوم شد وی همان متهم تحت تعقیب (مجید) است که با بیهوش کردن راننده، اموالش را سرقت کرده است.
متهم پس از انتقال به پایگاه پنجم پلیس آگاهی اعتراف کرد، در چند مرحله پس از کرایه خودروی مرد مالباخته و پرداخت کرایه بالا اعتماد او را جلب کردم تا این که روز حادثه با خوراندن آبمیوه مسموم خودرو و اموالش را سرقت و از خانوادهاش نیز 110 هزار تومان اخاذی کردم.
در پی این اعترافات متهم با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....