به گزارش روابط عمومی سازمان صدا و سیما، آقای ضرغامی آگاهی بخشی و توجه بیش از پیش به نیاز مخاطبان، ارتباط نزدیک با اقشار مختلف جامعه در کنار رصد نقشه های رسانه ای دشمن را از جمله وظایف رسانه ای ملی عنوان کرد و اعتماد مردم به صدا و سیما را از نقاط قوت و سرمایه بزرگ صداوسیما بر شمرد.
رئیس رسانه ملی توجه ویژه به موضوعات دینی و معارفی در برنامه های مختلف بویژه آثار نمایشی رسانه ی ملی را از جمله برنامه ریزی های صدا و سیما در سالهای اخیر برشمرد و خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته و بویژه در ایام ماه مبارک رمضان امسال، صدا و سیما با ارائه ایده های نو در حوزه های مختلف برنامه سازی موجب رونق محافل دینی و مذهبی شده است.
مهندس ضرغامی با بیان این که مجالس مذهبی و برنامه های صدا و سیما تأثیر متقابل برهم دارند تصریح کرد: انعکاس مطلوب و هنرمندانه این محافل توسط صدا و سیما موجب استقبال بیشتر مردم از مجالس مذهبی شده و صدا و سیما نیز از این فرصت به نیاز مخاطبانی که به این مجالس دسترسی ندارند پاسخ گفته است.
وی افزود: مخاطبان علاقمند و پیگیر رویدادهای دنیا بخوبی می دانند که اگر خواستار دریافت خبرهای موثق هستند در کنار دیگر شبکه های خبری با سابقه باید به پرس تی وی ایران توجه ویژه ای داشته باشند.
رئیس سازمان صدا و سیما ادامه داد: روشنگری های شبکه های بین المللی رسانه ملی به ویژه پرس تی وی نقش برجسته ای در افشای سیاستهای ضد انسانی اردوگاه استکبار و زمامداری آمریکا داشته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم