در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا، ' فردریک بوگومو ' روز پنجشنبه در بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: توسعه همکاری با این مجموعه صنعتی در دستور کار دولت کنیا قرار دارد و بازدید امروز ما را برای انجام این تقاضا، تسریع و تصویب نهایی آن راغب تر کرده است.
وی افزود: با راه اندازی خط مونتاژ تراکتورهای ایرانی درکنیا، قیمت تراکتور در بازارهای این کشور کاهش چشم گیری خواهد یافت.
بوگومو گفت: در حال حاضر بازار تراکتور کنیا در دست تولیدکنندگان هلندی و آمریکایی است.
وزیر امور توسعه داخلی کنیا، خدمات پس از فروش و سرویس هایی را که پس از خریداری ارایه می شود، برای کشاورزان این کشورمهم دانست و گفت: فرآیند تولید درخط تولید تراکتورسازی ایران کامل می باشد.
وی، نیاز بازار کنیا و کشورهای عضو اتحادیه آفریقا به تراکتور را سالانه 10 تا 20 هزار دستگاه عنوان کرد وخاطرنشان کرد: کیفت محصولات تولیدی در تراکتورسازی ایران به حدی بالا است که دیدگاه و خواسته یک کشاورز با تجربه را ازهر لحاظ تامین می کند.
بوگومو با اشاره به اینکه تقاضای بالای تراکتور درکنیا به دلیل دارشتن کشاورزی وسیع آن است، گفت: همکاری بیشتر با گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در دستور کار ماست.
خط تولید شرکت تراکتورسازی ایران در چهار کشور و دفتر نمایندگی آن در پنج کشور ازجمله کنیا فعال است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: