4 نفر از کاخ سفید می روند

تغییرات احتمالی در کابینه اوباما

درحالی که حزب دموکرات آمریکا با نگرانی نسبت به انتخابات میاندوره ای کنگره این احتمال را می دهد که اکثریت را در دو مجلس سنا و نمایندگان از دست بدهد زمزمه تغییرات در کابینه باراک اوباما نیز نگرانی های این حزب را افزایش داده است.
کد خبر: ۳۵۵۵۹۲

به گزارش مهر، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی از تغییرات احتمالی در دولت آمریکا از چهار نفر نام می برد که احتمال دارد از تیم اوباما کناره گیری کنند.

این روزنامه از «رام امانوئل» رئیس دفتر کاخ سفید ، جیمز جونز مشاور امنیت ملی اوباما ، «دیوید آگسلرود» مشاور ارشد و «لورنس سامرز» مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید به عنوان کسانی که در تغییر و تحولات جدید کاره گیری می کنند، یاد نموده است.

واشنگتن پست با اشاره به وخامت اوضاع اقتصادی در آمریکا می افزاید طی دوران ریاست جمهوری اوباما با توجه به عدم بهبود وضعیت اقتصادی تقریبا تمام تیم اقتصادی او یا برکنار شده و یا در حال تغییر می باشند.

یکی از کارشناسان نزدیک به کابینه اوباما به واشنگتن پست می گوید: سوء مدیریت های اقتصادی باعث افزایش آمار بیکاران در کشور شده و علاوه بر آن دولت با هزینه های زیاد حجم کسری بودجه را افزایش داده است و لذا این امیدواری وجود دارد که اوباما با آوردن افراد مستقل در کابینه این وضعیت نابسامان را بهبود بخشد.

واشنگتن پست می نویسد درباره «رام امانوئل» که از افراد نزدیک به اوباما و کسی که باعث جنجال های زیادی شده، گفته می شود که با ترک کابینه برای شهرداری شیکاگو مبارزه خواهد کرد.این روزنامه از معاون وی بنام «پت روز» به عنوان رئیس دفتر جدید کاخ سفید نام می برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها