12 شهید در انفجار تروریستی مهاباد

صبح دیروز انفجاری تروریستی در شهر مهاباد رخ داد که اخبار متعددی درباره تعداد شهدای آن از سوی خبرگزاری‌ها انتشار یافت. در حالی که خبرگزاری مهر به نقل از معاون امنیتی انتظامی استان آذربایجان غربی اعلام کرد که این حادثه 10 شهید داشته است، خبرگزاری فارس و واحد مرکزی خبر گزارش دادند که 11 نفر به شهادت رسیده‌اند. با این حال رئیس اورژانس کشور با اعلام این‌که 2 نفر از مجروحان حادثه انفجار در مراسم رژه هفته دفاع مقدس در مهاباد بعد از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست دادند، گفت: تعداد شهدای این حادثه به 12 نفر رسیده است.
کد خبر: ۳۵۵۴۲۴

بنابر گزارش‌های منتشر شده، بر اثر انفجار این بمب بیش از 35 نفر نیز مجروح شدند. این انفجار تروریستی روز گذشته هنگام رژه نیروهای مسلح به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس در ساعت11/10دقیقه صبح در شهر مهاباد رخ داد.

به گفته معاون امنیتی انتظامی استاندار آذربایجان غربی، تمامی کشته‌شدگان این حادثه زنان بوده‌اند. استاندار آذربایجان غربی نیز با تاکید بر این‌که بیشترین مجروحان و شهدای این حادثه را بانوان تشکیل می‌دهند، اعلام کرد:‌ تمام کشته‌شدگان زن بوده‌اند که برای دیدن رژه و سان نیروی نظامی در میدان شهر حضور یافته بودند. وحید جلال‌زاده خاطرنشان کرد: هیچ نیروی نظامی در این حادثه آسیب ندیده است.

به گزارش مهر، استاندار آذربایجان غربی با بیان این‌که تاکنون هیچ گروهی مسوولیت این حادثه تروریستی را به عهده نگرفته است، اظهار کرد: شواهد اولیه حادثه نشان از دست داشتن گروهک‌های ضدانقلاب دارد.

جلال‌زاده افزود: ‌عوامل ضدانقلاب با هدف انتقام‌گیری از مردم همیشه در صحنه مهاباد دست به این عمل ددمنشانه زدند و هدف آنها دلسرد کردن مردم مهاباد بوده است.

عیسی قنبری معاون امنیتی انتظامی استاندار نیز، بمب منفجر شده در این حادثه را از نوع صوتی اعلام و خاطرنشان کرد: این بمب در محل استقرار بانوان حاضر در مراسم رژه نیروهای مسلح مهاباد درون کیفی روی شاخه یکی از درختان تعبیه شده بود که به علت شدت انفجار 10 نفر از بانوان مهابادی از ناحیه سر مجروح شده و به شهادت رسیدند.

به گفته وی، حادثه یاد شده 35 نفر مجروح هم داشت که 15 نفر از زنان به علت شدت جراحات وارده بستری و 20 نفر نیز سرپایی درمان شدند.

قنبری خاطرنشان کرد: فعلا در حال بررسی ابعاد این حادثه هستیم و بزودی اطلاعات کامل آن را منتشر می‌کنیم.

امام جمعه مهاباد نیز این اقدام تروریستی را کار عوامل صهیونیستی در آن سوی مرزهای ایران دانست.

ماموستا قادر سهرابی به ایرنا گفت: انجام عملیات تروریستی عوامل خودفروخته استکبار جهانی بغض فروخورده دشمنان از حضور گسترده و باشکوه مردم مهاباد در صحنه‌های انقلاب است.

وی افزود: انجام این اقدام تروریستی موجب افزایش نفرت مردم انقلابی مهاباد ازعوامل این جنایت ددمنشانه خواهد شد.وی خاطرنشان کرد: شهروندان مهابادی در طول انقلاب اسلامی بارها با نثار خون عزیزان خود درخت تنومند انقلاب اسلامی را تقویت کردند و لحظه‌ای از حمایت خود دست برنخواهند داشت.

سه روز عزای عمومی اعلام شد

به دنبال وقوع انفجار تروریستی درمهاباد، از سوی استاندار آذربایجان غربی دراین شهرستان 3 روز عزای عمومی اعلام شد.استاندار آذربایجان غربی در مراسم تشییع پیکرهای شهدای انفجار تروریستی مهاباد با اعلام عزای عمومی دراین شهر، امروز را در این شهرستان تعطیل عمومی اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها