رشد چهار درصدی

اسپانیا ماه گذشته 7 میلیون گردشگر داشت

اسپانیا با خروج از رکود ، رشد چهار درصدی گردشگرانش را تجربه کرد.
کد خبر: ۳۵۵۱۸۰

به گزارش ایسنا ، کشور اسپانیا در ماه گذشته میلادی میزبان هفت میلیون گردشگر بود. این رقم از رشد چهاردرصدی گردشگران این کشور در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته میلادی حکایت دارد و خروج تدریجی صنعت گردشگری اسپانیا از بحران را نشان می‌دهد.

اسپانیا همچنین از اول ژانویه تا پایان ماه آگوست، میزبان 37 میلیون گردشگر بوده که از رشد نیم درصدی نسبت به زمان مشابه در سال 2009 حکایت دارد.

با این وجود ، اسپانیا هنوز با ثبت رکورد درآمد 47میلیارد یورویی از صنعت گردشگری که در سال 2002 به دست آمد، فاصله دارد.

اسپانیا در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیشترین شاغلان را در صنعت گردشگری داشته و به عنوان یکی از مقاصد برتر گردشگری جهان هر ساله میزبان میلیون‌ها گردشگر از کشورهای مختلف بویژه انگلیس ، آلمان ، ‌فرانسه است ، همچنین هفت درصد از نیروی کار این کشور نیز در صنعت گردشگری و یا صنایع مرتبط به کار اشتغال دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها