به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین در حال حاضر بحث استیضاح سه وزیر در مجلس مطرح است.
استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی دوم خرداد در مجلس کلید خورد و این استیضاح به امضای 30 نماینده رسیده همچنین نمایندگان 30 محور برای این استیضاح درنظر گرفتند.
پس از جدی شدن این استیضاح در مجلس و فشار طراحان برای اعلام وصول آن علی لاریجانی رئیس مجلس و غلامعلی حدادعادل چهره شاخص اصولگرایان در مجلس به طراحان توصیه کردند تا قبل از طرح استیضاح در مجلس نشست هایی با خلیلیان برگزار شود .
براساس این توصیه تاکنون چهار نشست مشترک میان طراحان و خلیلیان برگزار شده و این جلسات در مجموع 15 ساعت به طول انجامیده است اما نتیجه ای در بر نداشته است و طراحان بر اعلام وصول استیضاح و مطرح شدن آن در صحن مجلس تاکید دارند.
استیضاح مجید نامجو وزیر نیرو از روز سه شنبه دوم شهریور در مجلس مطرح شد که 32 امضا و 18 محور دارد تا کنون 2 نشست میان طراحان استیضاح با این وزیر برگزار شد اما این نشست ها بی نتیجه بود و طراحان پیگیر این استیضاح هستند و تصمیم دارند تا در جلسه روز یکشنبه چهارم مهر مجلس آنرا پیگیری کنند.
استیضاح حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش از روز سه شنبه 16 شهریور در مجلس تهیه شده. این طرح 30 امضا و چندین محور دارد.
اعتراض معلمان نسبت به نحوه برگزاری آزمون استخدامی در وزارت آموزش و پرورش ، تبعض در توزیع معلمان در سطح کشور و عدم رعایت کرامت انسانی معلمان از جمله محورهای این استیضاح است.
در هر حال مجلس این روزها در نیمه دوم تعطیلات تابستانی به سر می برد و این تعطیلات که از روز چهارشنبه 17 شهریور آغاز شده تا یکشنبه چهارم مهر ادامه خواهد داشت و بعد از این تعطیلات مشخص خواهد شد که این استیضاح ها تا چه اندازه جدی است.
هیچ استیضاحی تحویل هیئت رئیسه مجلس نشد
محسن کوهکن نماینده لنجان و عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتوگو با خبرنگار جام جم آنلاین در خصوص آخرین خبر از استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی، حمیدرضاحاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش و مجید نامجو وزیر نیرو گفت: هنوز هیچ استیضاحی تحویل هیئت رئیسه مجلس نشده است.
وی افزود: اگر طرح استیضاح وزیری تحویل هیئت رئیسه مجلس شود، قطعا مطابق آیین نامه عمل خواهد شد.
یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....