حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
جلال کوزه گری روز سه شنبه در گفتگو با ایرنا در شهرکرد افزود: هندبال در رده سنی نوجوانان از رشد و پویایی خاصی در کشور برخوردار شده و این روند ادامه می یابد.
وی تصریح کرد: از بازیکنان بالای 190سانتیمتر برای طرح استعدادیابی در تمامی استان ها از سوی فدراسیون دعوت می شود تا بازیکنان مستعد شناسایی و جذب شوند.
کوزه گری گفت:در دهمین دوره مسابقات هندبال باشگاه های نوجوانان ایران در شهرکرد سه مربی تیم ملی بازیکنان مستعد را برای حضور در تیم ملی شناسایی می کنند.
به گفته وی ، اردوی تیم ملی در قطر برگزار می شود و تیم ملی هندبال بزرگسالان در قطر در تورنمت بین المللی حضور می یابد.
کوزه گری ، در خصوص ورود بازیکنان هندبال ایران به لیگ های معتبر هندبال در سایر کشورها نیز گفت: در این زمینه نیز بازیکنانی از تیم های هندبال ایران در لیگ های کشورهای دیگر از این پس حضور خواهند یافت.
به گفته سرپرست فدراسیون هندبال جمهوری اسلامی ایران ، رشته ورزشی هندبال در چهارمحال وبختیاری ریشه دار است و این استان برای معرفی بازیکنان ملی پوش باید مورد حمایت قرار گیرد.
دهمین دوره مسابقات هندبال باشگاه های ایران در رده سنی نوجوانان با حضور 21 تیم از سراسر کشور در شهرکرد به مدت یک هفته در حال پیگیری است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....