3 ماه از تأیید حکم در دیوان عالی گذشت

قاتل چشم آبی منتظر اجرای حکم

زخمی که بر وجود قربانیان این اتفاق و خانواده آنها نشسته است، با هیچ مرحمی مداوا نخواهد شد اما اجرای حکم اعدام این مرد شیطان‌صفت شاید بتواند مقداری از آلام آنها را بکاهد.
کد خبر: ۳۵۲۵۱۲

به گزارش فارس ، یکی از روزهای بهمن ماه 87 بود که مردی هراسان به مأموران پلیس شهرستان ورامین مراجعه و آنها را از وقوع یک حادثه شوم باخبر کرد. این مرد به مأموران گفت دختر نوجوانش از سوی مردی ناشناس ربوده شده و بعد از اینکه مورد تعرض قرار رفته ، در خیابان رها شده است.

تحقیقات مأموران آگاهی برای شناسایی عامل این جنایت آغاز شد تا اینکه با گذشت زمان و به مرور بر تعداد شاکیانی که به همین شکل مورد حمله و تعرض قرار گرفته بودند، اضافه می‌شد. وجه تشابه اظهارات همه شاکیان این بود که از سوی مردی جوان با موهای سفید مورد حمله و تعرض قرار گرفته‌اند.

افزایش شکایات و التهابی که بابت این موضوع در منطقه ایجاد شده بود باعث شد مأموران پلیس به کار خود سرعت بدهند و حدود یک سال بعد ، با توجه به چهره‌نگاری‌هایی که از متهم فراری توسط شاکیان انجام شد، متهم که جوانی 25 ساله بود، شناسایی و دستگیر شد.

تا بعد از دستگیری این مرد شیطان ‌صفت ، تعداد شاکیان در حالی به 16 نفر رسید که 14 نفر از آنها دختران کوچکی بودند که به دلیل عدم توانایی در دفاع از خود توسط این مرد ربوده شده و مورد تعرض قرار گرفته بودند.

امین،‌ در جلسات بازجویی به ارتکاب اعمال وحشیانه خود اعتراف کرد و به موازات آن مدارکی علیه او به دست آمد. سال گذشته قرار مجرمیت متهم از سوی دادسرای جنایی صادر و پرونده به صورت فوق‌العاده در دستور رسیدگی قضات شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران قرار گرفت.

معمولا جلسه رسیدگی به اینگونه پرونده‌ها به صورت غیرعلنی برگزار می‌شود اما به دستور قاضی تردست و به خاطر حساسیت موضوع، جلسه دادگاه به صورت علنی برگزار شد.

علی عطار، نماینده دادستان با اشاره به دردناک بودن این موضوع که قربانیان این مرد شیاد،‌ دختران کوچک 8 تا 10 ساله‌ای بودند که قادر به دفاع از خود نبوده و بعضا از سوی متهم مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند، خواستار مجازات وی شد.

در ادامه جلسه دادگاه، تعدادی از قربانیان در جایگاه قرار گرفته و نحوه ربوده شدن خود توسط امین را برای قضات دادگاه بازگو کردند.

نوبت به دفاع متهم رسید که از خود دفاع کند ؛ او در جایگاه قرار گرفت و مانند بسیاری از دیگر متهمان، نشان داد که بعد از اعتراف به اعمال خود و رفتن به زندان، در آنجا از مشاوره دیگر زندانیان نهایت استفاده را برده و تمام اقدامات خود را منکر شد.

او مدعی بود که هیچ شناختی نسبت به شاکیان ندارد و احتمالا آنها او را با شخص دیگری اشتباه گرفته‌اند.

یک روز بعد از برگزاری آخرین جلسه محاکمه درتاریخ 28 آذر سال گذشته در شعبه 74، قضات این دادگاه متهم را به 2 بار اعدام، 25 سال حبس، 173 ضربه شلاق و همچنین پرداخت دیه محکوم کردند.

پرونده به شعبه 7 دیوان عالی کشور ارجاع داده شد که قضات این شعبه نیز بعد از بررسی پرونده حکم صادره در دادگاه بدوی را تأیید کردند و پرونده در تاریخ 9 خرداد امسال به دادگاه کیفری برگشت.

با توجه به حساسیت موضوع قرار بود متهم پرونده معروف به «چشم آبی» در ملاءعام اعدام شود و این در حالی بود که مسئولان وعده اجرای سریع این حکم در مدت یک هفته بعد را دادند.

اما با گذشت بیش از 3 ماه از تأیید حکم اعدام در دیوان عالی کشور و ارجاع پرونده به دادستانی شهرستان ورامین هنوز خبری از اجرای حکم نیست و دادستان شهرستان ورامین نیز پاسخ مناسبی در این‌باره نمی‌دهد.

حسینی، دادستان ورامین ابتدا از سرانجام رسیدگی به این پرونده اظهار بی اطلاعی کرد اما در نهایت مدعی شد که شاید پرونده در راه رسیدن به ورامین باشد شاید هم در واحد اجرای احکام، در حال سیر مراحل قانونی برای رسیدگی به شکایات مبنی بر دیه و غیره باشد.

وی همچنین برخی شایعات مبنی بر اینکه اجرای حکم به خاطر فشارهای بین‌المللی به تعویق افتاده است را تکذیب کرد.

حسینی درباره اینکه آیا این پرونده به امضای رئیس قوه‌قضاییه رسیده است یا نه، گفت: اینگونه پرونده‌‌ها نیازی به استیذان رئیس‌ قوه‌قضاییه ندارد و از راه دیگری رسیدگی خواهد شد.

دادستان ورامین با بیان این مطلب از تعیین تاریخ برای اجرای حکم اعدام متجاوز چشم آبی خودداری کرد و گفت: بعد از نهایی شدن پرونده، ‌زمان آن را اعلام خواهیم کرد.

علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد

متأسفانه ما ایرانی‌ها عادت کردیم به جای اینکه قبل از دچار شدن به مشکل یا اتفاق بدی که قابل پیش‌بینی است، به فکر پیشگیری از آن باشیم، منتظر می‌مانیم تا بعد از آن اتفاق، به فکر راه‌حل باشیم.

در بسیاری از مواردی اینچنینی مانند «خفاش شب‌ها»، «بیجه‌ها» و در مورد آخر «متجاوز چشم‌آبی»، به جای اینکه قبل از وقوع این اتفاقات ناخوشایند به فکر راه‌حلی برای جلوگیری از آنها باشیم، مسئولان و کارشناسان خود را آماده می‌کنند، تا به محض اعدام این افراد، نظرات کارشناسی، جامعه شناسی و روانشناسی خود را درباره مشکلات شخصیتی، خانوادگی و اجتماعی اینگونه افراد ارائه دهند.

خانواده قربانیان منتظر اجرای حکم هستند

با توجه به حساسیت موضوع، پرونده به صورت ویژه رسیدگی شد و قرار بود به سرعت نیز حکم اجرا شود ولی با گذشت بیش از 3 ماه از زمان تأیید حکم در دیوان عالی کشور، هنوز این اتفاق رخ نداده است.

زخمی که بر وجود قربانیان این اتفاق و خانواده آنها نشسته است، با هیچ مرحمی مداوا نخواهد شد اما اجرای حکم اعدام این مرد شیطان‌صفت شاید بتواند مقداری از آلام آنها را بکاهد؛ اما تأخیر در اجرای به موقع اینگونه احکام، به بی‌اعتمادی مردم نسبت به حقوقشان و همچنین جری شدن بسیاری از جانیان برای ارتکاب مجدد اینگونه ناهنجاری‌ها منجر شود.

منتظر می‌مانیم تا حکم اعدام «چشم آبی» اجرا شود تا بعد از آن و طبق معمول، مسئولان، میزگردهای خود در رسانه ملی و مطبوعات را درباره آسیب‌شناسی این موضوع آغاز کنند.

در ماده 82 فصل سوم قانون مجازات اسلامی که درباره اقسام حد زنا است، حد زنا در موارد زیر را مستوجب قتل بدون تفاوت بین جوان و غیرجوان و محصن و غیرمحصن دانسته است:

1زنا با محارم نسبی
2- زنا با زن پدر که موجب قتل زانی است
3- زنای غیرمسلمان با زن مسلمان که موجب قتل زانی است
4- زنای به عنف و اکراه که موجب قتل زانی اکراه کننده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها