«بهرام رادان» در نقشی تازه

بعد از مرحوم «خسرو شکیبایی»، «رضا کیانیان»، «مهران رجبی»، «پرویز پرستویی» و «بهروز شعیبی» این بار نوبت «بهرام رادان» است که در لباس یک روحانی راهی پرده سینما شود. ایفای نقش‌های خاص دغدغه‌ای است که ذهن بازیگران سینمای ایران را همواره به خود مشغول کرده است. بهرام رادان هم مستثنی از این قاعده نیست. این بازیگر جوان فعالیت خود را با ایفای نقش در فیلمی تجاری به نام «شور عشق» آغاز کرد. فیلمی که تنها اثر سینمایی است که در ایران جایزه «زرشک زرین» را به عنوان «ضعیف ترین فیلم» دریافت کرده است. گاو خونی (بهروز افخمی)، گیلانه (رخشان بنی‌اعتماد)، سنتوری (داریوش مهرجویی) و راه آبی ابریشم (محمد بزرگ‌نیا) برخی از آثار متفاوت این بازیگر نسبت به دیگر فیلم‌هایش است.
کد خبر: ۳۵۲۱۵۳

شنیده‌ها حاکی است این بازیگر برای ایفای نقش در فیلمی جدید به کارگردانی «حبیب‌الله کاسه‌ساز» تهیه‌کننده پیشکسوت سینمای ایران قرارداد بسته است. او در این فیلم نقش یک «روحانی» را ایفا خواهد کرد؛ البته درباره این فیلم جزئیات چندانی منتشر نشده است اما این کارگردان در مصاحبه چند روز قببل خود با خبرگزاری فارس گفته است:« اخیرا یک پروانه ساخت به عنوان کارگردان گرفتم که موضوعی اجتماعی دارد. بدم نمی‌آید در کارگردانی هم کارهایی انجام دهم».

بهرام رادان این روزها در آمریکا به سر می‌برد. طبق شنیده‌ها او برای ایفای این نقش قرارداد بسته است. پیش‌تولید این فیلم نیز این روزها در حال انجام است و احتمالا فیلمبرداری از پاییز آغاز خواهد شد. اگر همه‌چیز خوب پیش برود و این همکاری سربگیرد، این دومین همکاری رادان با کاسه‌ساز بعد از فیلم «کارناوال مرگ» خواهد بود. باید منتظر ماند و دید که آیا رادان می‌تواند در کنار تجربیات این تهیه‌کننده توانمند، کار خوبی ارائه دهد یا خیر؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها