حاج یوسف‌زاده: در جهانی از پیش بازنده نیستیم

اگر تنها نظر من شرط بود اصلا تیم ملی را به تورنمنت‌های روسیه، مادرید و مغولستان نمی‌فرستادم. محمدرضا حاج یوسف‌زاده، سرمربی تیم ملی جودو در آستانه اعزام این تیم به رقابت‌های جهانی توکیو ژاپن ضمن بیان این مساله، شرایط تیمش را تشریح کرد. وی به «جام‌جم» گفت: در طی 3 ماهی که این مسوولیت را برعهده گرفته‌ام تیم ملی در 3 تورنمنت حضوری تقریبا نیم‌بند داشته است که شامل مسابقه‌های گرنداسلم روسیه، جام‌جهانی مادرید و جام‌جهانی مغولستان بوده است. حتی در تورنمنت آخر (مغولستان) حضور ما محدود به یک جودوکار به نام محمدرضا رودکی و یک مربی به نام خسرو دلیر شد. البته اگر تنها نظر من ملاک بود با توجه به شرایط و میزان آمادگی ورزشکاران ما به نسبت حریفان، حضور در این تورنمنت‌ها را اصلا به صلاح نمی‌دانستم ولی با توجه به مصالح دیگری مثل قرار گرفتن نام ملی‌پوشان در رده‌بندی جهانی و ... از پیش، چنین برنامه‌هایی تدارک دیده شده بود و به ما در مشخص شدن میزان آمادگی نفرات اعزامی به جام‌جهانی کمک کرد.
کد خبر: ۳۵۱۵۲۹

به هر حال اکنون با استفاده از آماده‌ترین نفرات خود به رقابت‌های جهانی می‌رویم. البته قصد ندارم بگویم تیم ما در جهانی ژاپن از پیش بازنده است ولی با توجه به این که من تمرین‌های کوتاهی با این تیم در مجموعه‌های آزادی، آکادمی ملی المپیک و سالن شهید افراسیابی برگزار کرده‌ام، تمرکز خود را بر روی موفقیت در بازی‌های آسیایی گوانگجو قرار داده‌ایم و فکر می‌کنم بتوانیم از این بازی‌ها به 2 تا 3 مدال دست پیدا کنیم.

حاج یوسف‌زاده در مورد دعوت از چهره کم‌نام و نشانی به نام سیامک عدل‌کسروی برای حضور در تیم ملی در رقابت‌های جهانی ژاپن و دعوت نشدن وحید سرلک چهره بوندس‌لیگایی تیم ملی در این مسابقه‌ها گفت: عدل کسروی سابقه پوشیدن پیراهن تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان در سال‌های 2006 و 2007 را داشته و پس از دریافت بورسیه تحصیلی در یکی از دانشگاه‌های معتبر ژاپن به این کشور عزیمت کرده است. به هر حال استفاده از او در این مسابقه‌ها، هم نیاز به ویزا ندارد و هم بدون هزینه و مشکلات تردد است. ضمن آن‌که باتوجه به جراحت رودکی پیش از برگزاری رقابت‌ها و این‌که در وزن آزاد، هر تیم می‌تواند 2شرکت‌کننده در اختیار داشته باشد ما از او در جهانی توکیو بهره خواهیم برد و در صورت پاسخگویی مثبت، تیم ملی جوانان در مسابقه‌های قهرمانی جوانان جهان، به مهره‌ای قابل اتکا دست پیدا می‌کند. اما استفاده از سرلک با 2 مشکل روبه‌رو بود؛ هم این‌که تیم آلمانی وی نمی‌توانست او را به ما واگذار کند و هم با مشکلات تردد و ویزا برایش روبه‌رو بودیم.

حاج یوسف‌زاده درباره برنامه‌های بعدی تیم ملی گفت: بلافاصله بعد از بازگشت تیم از ژاپن، در مورد تعداد شرکت‌کننده‌ها در جام جهانی آلماتی قزاقستان تصمیم می‌گیریم. در حال حاضر، تعدادی از جودوکاران ما از جمله میراسماعیلی و حسن‌زاده (ذخیره رودکی) خود را برای شرکت در این تورنمنت آماده می‌کنند. اگر قرار شد با 2 تا 3 شرکت‌کننده راهی قزاقستان شویم، دیگر مربیان تیم را همراهی می‌کنند ولی اگر قرار بر حضور پرتعداد باشد، من هم به آلماتی می‌روم. سپس انتخابی مهمی برای ملی‌پوشان در تهران برگزار می‌کنیم تا خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی با تمام قوا و ارنج کاملی با تلفیق نیروهای جوان و پرتجربه آماده کنیم. به هر حال جودوی ایران از سال 1990 تاکنون همواره از بازی‌های آسیایی با مدال بازگشته است.

حاج آخوند‌زاده در مورد شرایط و میزان آمادگی آرش میراسماعیلی قهرمان پیشین جهان گفت: به هر حال او پا به‌پای سایر ملی‌پوشان و کاملا تحت تبعیت کادر فنی به کار خود ادامه می‌دهد تا نشان دهد واقعا یک جودوکار حرفه‌ای است و سال‌ها موفقیت او در رده‌های مختلف، بی‌جهت رخ نداده است. اگر به همین شکل کار میراسماعیلی ادامه پیدا کند ما امید فراوانی به موفقیتش داریم.

سرمربی تیم ملی در مورد غیبت خسرو دلیر و آخوندزاده از کادر فنی تیم ملی گفت: دلیر و آخوندزاده باتوجه به تغییر محل زندگی و اسکان در شهری دیگر، دچار شرایط تازه‌ای شده‌اند که نیازمند زمان برای بازگشت به تیم ملی هستند. ما همچنان منتظر رفع مشکلات آنها و بازگشتشان هستیم، ضمن این‌که به آخوندزاده اختیار داده‌ایم با هر یک از تیم‌های رده‌های مختلف ملی همکاری خود را ادامه دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها