در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش مهر، با استفاده از سه وعده غذایی سحر ، افطار و شام، تحرک کافی، مصرف سبزیجات خام و میوه تازه میتوان از عوارض گوارشی نظیر یبوست و ریفلاکس و اضافه وزن در پایان ماه مبارک رمضان جلوگیری کرد.
همچنین حذف وعدههای غذایی اصلی که منجر به پرخوری در وعده بعد میشود و استفاده از شیرینی و تنقلات زیاد و آب و مایعات مکرر در برخی از افراد باعث بروز سوزش سردل و ریفلاکس (بازگشت اسید معده به مری و دهان) میشود.
براساس این گزارش، با استفاده مناسب از سبزیجات خام و پخته و میوههای تازه و میوههای خیسانده شده در آب مانند انجیر و آلو میتوان از عوارضی مانند یبوست جلوگیری کرد.
مصرف روغن زیتون در سالاد ، آب کافی ، چای کمرنگ و نان های سبوسدار نقش بسزایی در تغذیه مناسب روزه داران دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: