تغذیه نادرست روزه‌داران و پرخوری حین افطار ، کاهش تعداد وعده‌های غذا و سوخت و ساز بدن از علل اصلی و شایع چاقی در ماه مبارک رمضان است.
کد خبر: ۳۴۹۹۵۰

به گزارش مهر، با استفاده از سه وعده غذایی سحر ، افطار و شام، تحرک کافی، مصرف سبزیجات خام و میوه تازه می‌توان از عوارض گوارشی نظیر یبوست و ریفلاکس و اضافه وزن در پایان ماه مبارک رمضان جلوگیری کرد.

همچنین حذف وعده‌های غذایی اصلی که منجر به پرخوری در وعده بعد می‌شود و استفاده از شیرینی و تنقلات زیاد و آب و مایعات مکرر در برخی از افراد باعث بروز سوزش سردل و ریفلاکس (بازگشت اسید معده به مری و دهان) می‌شود.
براساس این گزارش، با استفاده مناسب از سبزیجات خام و پخته و میوه‌های تازه و میوه‌های خیسانده شده در آب مانند انجیر و آلو می‌توان از عوارضی مانند یبوست جلوگیری کرد.
 
مصرف روغن زیتون در سالاد ، آب کافی ، چای کمرنگ و نان های سبوس‌دار نقش بسزایی در تغذیه مناسب روزه داران دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها