رئیس جمهور :

هویت ما از امام خمینی (ره) است

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری گفت: همه حیثیت، هویت و موجودیت امروز ما از امام خمینی (ره) است.
کد خبر: ۳۴۹۵۳۵

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای محمود احمدی نژاد پس از تجدید پیمان اعضای هیئت دولت با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در حرم مطهر امام خمینی (ره)، در جمع خبرنگاران هفته دولت و سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشت.

وی افزود: هر سال هیئت وزیران در آغاز هفته دولت برای تجدید عهد با امام خمینی (ره) به زیارت مرقد آن عزیز می آید تا بار دیگر آرمانها، تعهدات و همه راه و اهداف بلندی را که باید تعقیب کند، مرور و بر آنها تأکید کند.

رئیس جمهور گفت: امام خمینی (ره) آمد نه تنها همه ما و ملتهای عالم، بلکه موجودیت انسان را احیا کرد.

احمدی نژاد افزود: امام خمینی (ره) آمد بار دیگر کرامت و هدف انسان و اندیشه بشر را بازتعریف کرد و انقلابی اساسی در جهان بینی بشر به وجود آورد.

رئیس جمهور گفت: امام خمینی (ره) با تغییر در اندیشه ها و دلها همه مناسبات عالم را تحت تأثیر خود قرار داد.

احمدی نژاد افزود: خدا را سپاسگزاریم راهی را که امام پیش روی ما باز کرد امروز شکوفاتر از همیشه در حال طی شدن است و ملتهای عالم در حال پیوستن به این کاروان هستند.

رئیس جمهور گفت: در سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت گرامی داشته می شود و این دارای مفاهیم بسیار بلندی است.

وی افزود: شهیدان رجایی و باهنر دو شخصیتی بودند که همه وجود خود را برای آرمانهای الهی امام سوختند و همه وجودشان ذوب در امام بود.

رئیس جمهور گفت: شهیدان رجایی و باهنر همواره به عشق امام زندگی و حرکت می کردند.

وی با بیان اینکه این دو شهید بزرگوار برای پیمودن راه تعالی هستی، یک لحظه را هم از دست ندادند افزود: ویژگیها، نوع نگاه، رفتار و منش شهیدان رجایی و باهنر که از ویژگیهای الهی است، همواره سرمشق دولتمردان خواهد بود.

رئیس جمهور گفت: صفا و صداقت، مردمی بودن، خستگی ناپذیری، پافشاری بر حقوق ملت و تن ندادن به فشارها و توطئه ها از ویژگیهای شهیدان رجایی و باهنر است.

وی اضافه کرد: عمق پافشاری شهیدان رجایی و باهنر را می توان از عمق کینه دشمنان به آنها و عمق کینه دشمنان به آنها را می توان از بدنهای سوخته آنان مشاهده کرد.

احمدی نژاد گفت: دشمن تصور می کرد با برداشتن این دو شهید بزرگوار از سر راه، می تواند راه را برای طرفداران مادی‌گری باز کند، غافل از اینکه ملت ایران هزاران و صدها مثل آنها را تربیت می کند و تحویل می دهد.

وی افزود: دیدیم که ملت ایران پس از شهادت شهیدان رجایی و باهنر، هر روز بالنده تر از روز قبل به مسیر الهی خود ادامه داد.

رئیس جمهور گفت: به اینجا آمده ایم تا به آنها بگوییم دولت و همه خدمتگزاران و همه ملت ایران امروز بسیار عمیق تر و آگاه تر با آرمانهای شما عزیزان، تجدید میثاق خواهند کرد.

آقای احمدی نژاد تنها راه سعادت ملت ایران را راه شهیدان و امام شهیدان دانست و افزود: معنای این حرف آن نیست که همه ملت به شهادت می رسند، بلکه بدین معناست که همواره در مسیر آرمانهای بلند شهدا و امام شهیدان حرکت خواهند کرد.

رئیس جمهور گفت: دولت با شهیدان و امام شهیدان تجدید عهد می کند و به خود و به همه دنیا می گوید راه شهیدان همان راه پیامبر اسلام (ص)، ائمه اطهار (ع) و امام خمینی (ره) است که شهیدان و امام راحل همواره در این مسیر حرکت کردند.

احمدی نژاد افزود: به فضل الهی، تا حاکمیت همه آرمانهای الهی در جهان در مسیر شهدا حرکت خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها