مسلمان اندونزیایی:

سالانه 1000 نفر اندونزیایی شیعه می‌شوند

یک مستبصر اندونزیایی در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: هم اکنون در اندونزی حدود 1000 نفر در سال به تشیع روی می‌آورند.
کد خبر: ۳۴۸۵۲۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها (ماوا)، در جلسه سخنرانی شب گذشته طرح ضیافت اندیشه‌ در تالار شقایق‌های دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر حسن تونو گفت : من در سن 19 سالگی وهابی شدم و در 21 سالگی به شیعه روی آوردم.

وی با اشاره به این که وهابیت از 100 سال پیش در اندونزی تبلیغ می شد و در آن جا نامی از شیعه نبود، تصریح کرد: نمی گذاشتند اسمی از شیعه در آنجا شنیده شود ، نه آن را تأیید می کردند و نه رد می کردند ، مذهب شیعه و حتی نام امام زمان (عج) نیز بعد از انقلاب به گوش مردم اندونزی رسید.

وی ادامه داد: دیوار بزرگی که سبب می‌شد تا اسمی از شیعه نباشد از زمان بنی امیه و بنی عباس به مدت 12 قرن کشیده شد و بالاخره پس از گذشت سال ها نام شیعه به برکت انقلاب اسلامی به آن طرف دیوار هم رسید.

وی ضمن بیان این که در اول انقلاب ، افکار عمومی در جهان و کشور اندونزی نسبت به مذهب شیعه و جمهوری اسلامی بسیار منفی بود ، افزود : به مرور زمان با رفت و آمد مسئولان ایران به اندونزی و تبلیغ شیعه و انعکاس عملکرد جمهوری اسلامی در سطح جهان ، امروز ایران جایگاه بسیار خوبی دارد که حتی مسیحی ها و ادیان دیگر هم ایران و شیعه را دوست دارند.

تونو با اشاره به جمله‌ای از امام خمینی (ره) گفت: انفجار نور الهی که با پیروزی انقلاب اسلامی رخ داد، بعد از انقلاب همچنان ادامه دارد نیز متوقف نشده است ، لذا این نظام را باید با جان و دل نگه داریم.
 
این مستبصر اندونزیایی تصریح کرد:در وهابیت گفته می شود هیچ کس غیر از ما حق ورود به بهشت را ندارد! این مذهب ساختگی مخلوطی از شرک و بدعت است ، در حالی که دانایی ، توجه به علم حقیقی و شجاعت از خصوصیات شیعیان که جزیی از دلایل من برای روی آوردن به این دین نیز بود. تونو با بیان این که هم اکنون در اندونزی حدود 1000 نفر در سال به شیعه روی می آورند، به خطراتی که شیعیان را تهدید می کند ، اشاره کرد و گفت : این نظام اسلامی را حفظ کنید و اگر همین طور استقامت کنید روز به روز به شیعیان افزوده می شود و روزی فرا خواهد رسید که همه جهان مسلمان و شیعه شوند.

حسن تونو در بخش دیگری از سخنان خود زن را مظهر جمال الهی در جهان مادی دانست و خطاب به دانشجویان تأکید کرد : حفظ حجاب ضمن محافظت از این نعمت بزرگ الهی از خودتان هم قدردانی کنید چراکه اگر زن به عنوان بزرگترین مظهر جمال الهی حجاب نداشته باشد برای جامعه جنجال آفرین می شود و نظام انسانی مختل می شود.

در پایان دکتر تونو پس از پاسخ دادن به سؤالات دانشجویان از نمایشگاه پوستر قدیسان شیطانی با موضوع آشنایی با فرق ضاله بهائیت و وهابیت ، دیدن کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها