کاتالوگ الکترونیک کالا سند ملی می‌شود

مدیرعامل مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران گفت: کاتالوگ الکترونیکی کالای ایران‌کد بزودی با سند ملی واحد و استاندارد مورد پذیرش از سوی دستگاه‌های حاکمیتی و مجوزدهنده برای فرآیند بازرگانی و تولید کشور می‌شود. به گزارش فارس، احمد غلامزاده در نشستی خبری با بیان این‌که ایران کد تاکنون 31 هزار و 500 عضو جذب و حدود 600 هزار کد ملی تولید کرده است، اظهار کرد: وزارت بازرگانی و بطور کلی نهادهای حاکمیتی برای رسیدن به شفافیت،جهت برنامه‌ریزی به یک سند ملی، واحد و متحدالشکل نیاز دارند که امروز آن نیاز در کاتالوگ الکترونیکی کالای ایران‌کد متجلی شده است.
کد خبر: ۳۴۷۶۵۳

وی افزود: این سند باید به‌گونه‌ای باشد که تمام نهادها آن ‌را پذیرفته و براساس آن عمل کنند، به این ترتیب یک وحدت رویه مدیریتی در مجموعه بازرگانی کشور به وجود آمده و علاوه بر جلوگیری از دوباره‌کاری‌ها امکان برنامه‌ریزی هماهنگ برای مدیران را نیز فراهم می‌کند.

وی اظهار کرد: برای تکمیل کاتالوگ الکترونیک کالا براساس سیاست وزارت بازرگانی، مرکز ملی شماره‌گذاری کالا ثبت مشخصات فنی محصولات در سامانه ایران‌کد را اجباری کرده و اقدامات لازم دیگر از جمله استانداردسازی الگوهای مشخصات فنی و تولید کاتالوگ الکترونیک را آغاز کرده است. غلامزاده در ادامه با اشاره به این‌که گروه مواد غذایی با 163 هزار عدد بیشترین کد تولید شده در سیستم ایران‌کد را دارد، تاکید کرد: در حال حاضر گروه مواد غذایی و ملزومات خانگی در اولویت نخست جهت استانداردسازی الگوهای مشخصات فنی و صدور کاتالوگ الکترونیکی کالا هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها