در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحدمرکزی خبر ، لطف الله فروزنده افزود: تاکنون18 هزار نفر در سایت ویژه انتقال از تهران ثبت نام کرده و6000 نفر منتقل شده اند.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم تا پایان تابستان این افراد بتوانند بستر انتقال کامل خانواده خود را فراهم کنند.
فروزنده گفت:با توجه به اینکه تحویل مسکن مهر شش ماه تا یک سال طول می کشد ، در حال حاضر نهاد مربوط برای استقرار این افراد تصمیم گیری می کند ضمن آنکه برای ودیعه مسکن یا تعمیر ساختمان نیز منابعی برای این افراد پیش بینی شده است.
وی افزود: ابتدا تلاش می کنیم برای کسانی که داوطلب هستند مراحل انتقال صورت گیرد و در صورتی که دستگاهی از تهران منتقل شد و کارمندان آن داوطلب انتقال نبودند راهکارهای دیگری مانند دورکاری و یا انتقال به دستگاه دیگر درنظر گرفته شده است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به ابلاغ آیین نامه دورکاری در چند روز گذشته گفت: در این طرح ، کارها به صورت پروژه ای تعریف می شود که می تواند در کاهش رفت و آمدها و کمک به افراد از جمله بانوانی که لازم است در منزل باشند ، مفید باشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: