بشار اسد :

بر سر اصول‌مان سازش نمی‌کنیم

رئیس جمهور سوریه اظهار داشت: امکان تحقق صلح واقعی از منطقه دور شده و احتمال‌های جنگ رو به افزایش است.
کد خبر: ۳۴۳۳۷۵

به گزارش ایسنا، بشار اسد رئیس جمهور سوریه، در سخنرانی‌اش به مناسبت روز ملی ارتش سوریه، اظهار داشت: ‌هر کسی که تصور می‌کند سوریه احتمالا بر سر اصولش سازش می‌کند، سخت در اشتباه است. سوریه کاملا مطمئن است که هزینه‌ پایداری و مقاومت هرچه قدر هم که باشد، بسیار کمتر از هزینه‌ تن دادن به تسلیم خواهد بود.

رئیس جمهور سوریه افزود:‌ عربده کشی دلیل بر قدرت نیست، حتی اگر به یک حد بی‌سابقه برسد، بلکه دلیلی است بر تشویش‌، نگرانی، سرگردانی و نداشتن توازن که نتیجه‌ آن فقدان قدرت بازدارندگی، ‌اشغالگری و تجاوزگری است.

اسد تاکید کرد:‌ ما خواهان صلح فراگیر و عادلانه به طوریکه موجب برقراری امنیت در منطقه‌ خاورمیانه به عنوان یک منطقه حیاتی در جهان شود هستیم و این امر تنها از طریق بازگرداندن کامل حقوق غصب شده است.

اسد تصریح کرد: اگر کسی تصور می‌کند که سوریه احتمالا بر سر اراضی اشغالی‌ا‌ش مذاکره می‌کند، سخت در اشتباه است. چون آزاد سازی جولان حقی است که در وجود ملت، ارتش و فرماندهان سوری ریشه دارد.

وی گفت: هرچه قدر که تهدیدات افزایش یابد، نمی‌تواند حتی ذره‌ای از فرهنگ و مولفه‌های سوری‌ها را تغییر دهد. سوری‌ها عزت را دلیلی بر حاکمیت کشورشان می‌دانند.

اسد ادامه داد: برقراری صلح مستلزم بازگرداندن تمامی اراضی اشغال شده تا خطوط چهارم ژوئن سال 1967 است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها