تصویربرداری پرندگان خارزار تا پایان مرداد تمام می‌شود

تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «پرندگان خارزار» از پایان تصویربرداری این سریال تا پایان مردادماه خبر داد.
کد خبر: ۳۴۰۴۷۷

اردشیر ایران‌نژاد در گفتگو با فارس گفت: تصویربرداری سریال «پرندگان خارزار» در حال حاضر در لوکیشن موسوم به اردوگاه موصل واقع در پرندک ادامه دارد و پس از آن تصاویر مربوط به بخش مسیر فرار گرفته خواهد شد که در حاشیه دماوند و در یک روستای کردنشین این تصاویر را می‌گیریم.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 90 درصد از کار تصویربرداری انجام شده و بازیگرانی نظیر رحیم نوروزی، رحیم دهقان نسب، امین زندگانی، اردلان شجاع کاوه و بابک انصاری جلوی دوربین هستند.

وی اظهارداشت: تدوین سریال نیز هم‌زمان با تصویربرداری توسط «بابک رضاخانی» انجام می‌شود و با پیروز ارجمند برای ساخت موسیقی به توافق رسیدیم.

اردشیرنژاد درباره زمان پخش سریال نیز تصریح کرد: این سریال ویژه سی‌امین سال‌ از آغاز دفاع مقدس ساخته می‌شود و آغاز پخش آن از هفته دفاع مقدس خواهد بود.

نویسندگان این سریال، محمدرضا گوهری و روح‌الله صدیقی هستند و اردشیر ایران‌نژاد این سریال 32 قسمتی را تهیه می‌کند.

فیلمنامه در 6 فاز نوشته شده که تاکنون 3 فاز آن مقابل دوربین رفته است و تصویربرداری فاز 4 به زودی آغاز می‌شود.

قصه «پرندگان خارزار» درباره جوانی به نام احسان است که در شهریار زندگی می‌کند، او در سفری که به خرمشهر داشته، به دختری جنوبی دل می‌بندد. با آغاز جنگ و محاصره خرمشهر احسان برای پیدا کردن دختر مورد علاقه خود به خرمشهر می‌رود، اما در آنجا به اسارت نیروهای عراقی در می‌آید...

سریال در 6 فاز مراحل مختلف زندگی احسان را بازگو می‌کند و در هر فاز بازیگران مشخصی ایفای نقش می‌کنند. در فاز اول سریال، خانواده احسان که در شهریار زندگی می‌کنند، به مخاطب معرفی می‌شوند.

در این قسمت بازیگرانی مانند ثریا قاسمی، هوشنگ توکلی، اردلان شجاع‌کاوه، آناهیتا همتی، مهوش افشارپناه، نفیسه روشن و شیرین بینا در کنار زندگانی بازی دارند. در فاز دوم ، اسارت احسان به تصویر کشیده شده است. احسان پس از اسارت به یک قرنطینه برده می‌شود. در این مکان است که شخصیت‌های دیگر به او می‌پیوندند. در این فاز، حبیب دهقان‌نسب، بابک انصاری و رحیم نوروزی مقابل زندگانی نقش‌های اصلی را به عهده دارند.

دیگر عوامل سازنده این سریال عبارتند از: مدیر تصویربرداری: حسن سلطانی، صدا‌بردار: بهروز عابدینی، مدیر تولید: طاهر امانی، طراح گریم: سعید ملکان، تدوین و صداگذاری: بابک رضاخانی، طراح صحنه و لباس: حمید شهیری، مسوول جلوه‌های ویژه میدانی: جواد شریفی‌راد و عکاس: محسن جسور.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها