فاطمه آجرلو نماینده کرج در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به اجلاس یونسکو کمیته آموزشی آسیا – پاسیفیک که هفته گذشته در اندونزی برگزار شد ، گفت: در این اجلاس 45 کشور شرکت داشتند که درخصوص مسائل اموزش و پرورش ، آموزش عالی ، نظامات آموزشی و مشکلات آنان به بحث و بررسی پرداختند.
وی با بیان اینکه به همراه محمدحسین دوگانی نماینده فسا از طرف مجلس شورای اسلامی در این اجلاس شرکت کرد ، گفت: هیئت ایرانی دستاوردهای آموزش و پرورش در جمهوری اسلامی ایران ، افزایش ظرفیت دانشگاه و حضور فعال زنان در تحصیلات تکمیلی را در این اجلاس تشریح کرد.
آجرلو گفت: همچینن هیئت ایرانی علی لاریجانی رئیس مجلس را به عنوان رئیس اجلاس بعدی کاندیدا کرد که این موضوع با حمایت کشورهای اندونزی ، مالزی و پاکستان روبرو شد بنابراین علی لاریجانی رئیس مجلس ایران ، رئیس اجلاس آینده یونسکو کمیته آموزشی آسیا – پاسیفیک انتخاب شده است.
وی گفت: اجلاس مذکور در سال 91 در تهران برگزار خواهد شد.
یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد