به گزارش فارس ، در نخستین همایش کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که امروز در مرکز همایشهای دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، از هولوگرام استاندارد رونمایی شد.
این هولوگرام دارای شش لایه امنیتی بوده و امکان جعل آن بسیار کم است ؛ هولوگرام استاندارد دارای 12 رقم است همچنین عنوان TS (تهران استاندارد) بر روی آن حک شده و شامل اطلاعات بسیاری از قبیل نام وارد کننده، گمرک وارد کننده، تاریخ ورود به کشور و شماره گواهی انطباق با استاندارد ملی کشور است که همراه با هولوگرام در مبادی ورودی کشور به کالا نصب میشود.
گفتنی است هر کالای مشمول استاندارد اجباری که فاقد هولوگرام باشد در استان تهران محلی برای عرضه نخواهد داشت چرا که این کالاها یا قاچاق است یا استاندارد نیست.
هولوگرام استاندارد با هدف حمایت از تولید کنندگان داخلی، ناامن کردن عرضه کالای قاچاق و جلوگیری از ورود کالاهای بیکیفیت به کشور طراحی شده است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....