انفجار بمب در استانبول

انفجار دیروز دراستانبول زنگ خطر بزرگی را درترکیه به صدا درآورد. این انفجار درست یک روز پس از تهدید پ.ک.ک به حملات بیشتر صورت می‌گیرد. در پی دور تازه درگیری‌های ارتش ترکیه با شورشیان پ.ک.ک یک سخنگوی این حزب اعلام کرد در صورت تداوم بمباران مواضع ما توسط ارتش ترکیه حملات خود را به تمام شهرهای ترکیه خواهیم کشاند.
کد خبر: ۳۳۶۳۰۷

منابع خبری ترکیه روز گذشته اعلام کردند بر اثر انفجار یک بمب قوی در استانبول 4 نفر کشته و 9 نفر دیگر زخمی شدند.

این انفجار به هنگام عبور اتوبوس سرویس کارکنان ارتش در منطقه حالکالی در کنار خیابان اتفاق افتاد.گفته می‌شود، این بمب که آشکارا یک کاروان نظامی را هدف قرار داده بود به صورت کنترل از راه دور منفجر شده است. هنوز هیچ گروهی مسوولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است، اما گفته می‌شود این انفجار نمی‌تواند بی‌ارتباط با عوامل حزب کارگران کرد ترکیه موسوم به پ.ک.ک باشد. عملیات تروریستی عناصر پ.ک.ک در 3 روز گذشته در ترکیه منجر به کشته شدن 15 نظامی و زخمی شدن 16 نظامی دیگر شد.

مقامات ترکیه در پی تهدیدهای پ.ک.ک اعلام کردند این گروه را نابود خواهند کرد. ارتش ترکیه روز یکشنبه مواضع کردها را در شمال عراق بمباران کرد. این مساله خشم مقامات عراقی را در پی داشت به‌طوری‌که هوشیار زیباری وزیر خارجه عراق نسبت به پیامدهای این مساله هشدار داد و از ترکیه خواست حریم هوایی کشورش را نقض نکند.

از سوی دیگر با شروع دور جدید درگیری‌ها در جنوب شرق ترکیه، ارتش این کشور نیروهای کماندوی خود را در مرزهای مشترکشان با عراق مستقر کرد. به گزارش ایسنا، نیروهای کماندوی ترکیه با فرود از هلیکوپترها در مرزهای مشترک ترکیه با عراق مستقر شدند و همزمان با این اقدام واحدهای پیاده‌نظام مکانیزه نیز برای محاصره شورشیان کرد وارد منطقه شد.

سخنگوی دولت ترکیه نیز در یک کنفرانس خبری در پی نشست مسوولان مدنی و نظامی این کشور، حمایت هر چه بیشتر واشنگتن را در مبارزه با آنچه که تروریسم پ.ک.ک خواند خواستار شد و از کشورهایی که از این گروه حمایت می‌کنند انتقاد کرد.

جیمز جفری، سفیر آمریکا در آنکارا نیز در بیانیه‌ای پایبندی کشورش را برای کمک به ترکیه جهت رویارویی با پ.ک.ک اعلام کرد.مقامات ارشد ترکیه هم با برگزاری یک نشست امنیتی فوق‌العاده به بررسی حملات اخیر پ.ک.ک پرداختند.

این حملات خشم مردم ترکیه را به دنبال داشته است و افکار عمومی کشور، مقامات حاکم را به کوتاهی در قبال شورشیان متهم می‌کنند./ خبرگزاری‌ها

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها