فرانسه و آلمان نیز در برابر حریفان خود شکست خوردند

تداوم ناکامی مدعیان جام جهانی

به دنبال شکست اسپانیا و فرانسه، نوار شکست تیم‌های بزرگ و مدعی جام نوزدهم، با برتری صربستان مقابل آلمان ادامه یافت تا ژرمن‌ها امیدهای خود را برای صعود به مرحله یک هشتم نهایی در دیدار با غنا جست و جو کنند. در آغاز دور دوم دیدارهای گروه D عصر دیروز تیم‌های آلمان و صربستان در شرایطی کاملا متفاوت مقابل هم صف‌آرایی کردند. از یک طرف شاگردان یوآخیم لو با پیروزی پرگل مقابل استرالیا برای حریفان خط و نشان کشیده بودند و از طرف دیگر، صربستان که در نخستین دیدار خود یک بر صفر مغلوب غنا شده بود، برای فرار از وداع زودهنگام،با همه وجود مقابل تیم یکدست و جوان آلمان قرار گرفت.
کد خبر: ۳۳۵۵۰۳

در شرایطی که بازی به صورت متعادل دنبال می‌شد آلبرتو آندیانو، داور اسپانیایی با نشان دادن دومین کارت زرد به میروسلاو کلوزه، مهاجم آلمان او را از زمین مسابقه اخراج کرد تا درست یک دقیقه بعد از این اتفاق یعنی در دقیقه 38 میلان یووانویچ با ضربه‌ای دقیق دروازه آلمان را در این جام باز کند.آلمان بعد از دریافت گل، برای جبران تلاش زیادی کرد و یک بار در لحظات پایانی نیمه اول تیرک افقی دروازه حریف را به لرزه درآورد و 4 بار در نیمه دوم موقعیت طلایی گلزنی را نیکولاس پودولسکی از دست داد
اما صربستان هم در ضد حملات دوبار تیرک افقی و عمودی دروازه آلمان را به لرزه در آورد. همچنین ولادیمیر استویکوویچ، سنگربان صربستان در دقیقه 60 پنالتی پودولسکی را مهار کرد تا نقش مسلمی در پیروزی یک بر صفر تیمش ایفا کند.

داور این بازی 9 بار ازکارت زرد و یک بار از کارت قرمز استفاده کرد. در حال حاضر آلمان، صربستان و غنا در این گروه 3 امتیازی هستند و باید منتظر دیدارهای بعدی این تیم‌ها ماند. نکته قابل توجه این‌که دو تیم برتر این گروه به صورت ضربدری با دو تیم برتر گروهC رودررو می‌شوند و بدین ترتیب احتمال رویارویی آلمان و انگلیس در مرحله یک هشتم نهایی افزایش می‌یابد.

لو: از اخراج «کلوزه» متعجب شدم

یواخیم لو، سرمربی آلمان، پس از این شکست ضمن انتقاد از عملکرد شاگردانش درباره قضاوت تیم داوری، گفت: از تصمیم داور برای اخراج کلوزه متعجب شدم، زیرا کلوزه خطای خشنی مرتکب نشد که مستحق اخراج باشد. داور فقط می‌توانست به بازیکن من تذکر بدهد که بیشتر در کارش دقت کند. این مربی در مورد ضربه پنالتی پودولوسکی که به گل منجر نشد، تصریح کرد: پیش از این بازی، پودولوسکی بارها ضربه پنالتی را به گل بدل کرده بود. او درکنار شواین اشتایگر متخصص این گونه ضربات است.

یواخیم‌لو اضافه کرد: کیفیت لازم برای اجرای یک بازی خوب را داریم. امروز از فکر و تعقل کافی فاصله گرفتیم. به باور من سرنوشت صعود در دست‌مان است تا با غلبه بر غنا به مرحله یک هشتم نهایی صعود کنیم. در سوی دیگر رادومیر آنتیج، سرمربی صربستان ضمن تمجید از عملکرد خوب بازیکنان این تیم تصریح کرد: در نیمه اول بازی خیلی خوبی ارائه کردیم؛ اما در نیمه دوم تلاش کردیم برتری خود را حفظ کنیم. واقعا از کسب چنین بردی سر از پا نمی‌شناسم.

آنتیج افزود: فشار حملات آلما ن‌ها با وجود 10 نفره بودن بسیار زیاد بود. خوشحالم که مقابل این فشار مقاومت کردیم و توانستیم بر تیمی غلبه کنیم که مدعی فتح جام است.

اسلوونی 2- آمریکا 2

گل‌ها: والتر بیرشا(13) و زلاتان لیوبیانکیچ(42) برای اسلوونی. لاندان داناوان(48) و مایکل برادلی(82) برای آمریکا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها