![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
وی افزود: شهروندان در صورت مسافرت و عدم دسترسی به آب لولهکشی شهری آب بطری شده به همراه داشته باشند و به هیچ عنوان از آب رودخانهها، چشمهها و استخرها استفاده نکنند و مواظب باشند کودکان نیز از این آبها استفاده نکنند. وی با تاکید بر شستن دستها قبل از غذا و بعد از غذا با آب و مایع صابون به چگونگی استفاده از غذاهای گرم اشاره کرد و گفت: برای تهیه غذا از آب و مواد غذایی سالم استفاده کنند و غذای پخته شده را در اسرع وقت مصرف کنند در غیر این صورت آن را در دمای زیر 4 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و برای مصرف مجدد غذا آن را به طور کامل گرم کنند.
معصومیاصل با بیان اینکه استفاده از میوهها و سبزیجات آلوده یکی از مهمترین عوامل ابتلا به بیماریهای گوارشی است، گفت: شستشوی کامل و ضدعفونی شده سبزیها و میوهها باید در 4مرحله صورت گیرد. وی گفت: در مرحله اول باید گل و لای سبزیها و میوهجات با آب شسته شود، در بخش دوم چند قطره مایع ظرفشویی به مدت 5 دقیقه به آن اضافه شود، در قسمت سوم پس از آبکشی، یک قاشق مرباخوری پرکلرین یا مایع ضدعفونی سبزیجات به مدت 5 دقیقه به آن اضافه کنند و در مرحله آخر آنها را به طور کامل آبکشی کنند.
رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی به افراد توصیه کرد: در صورت ابتلا به بیماریهای اسهالی در اسرع وقت به پزشک مراجعه کرده و از خود درمانی و مصرف آنتیبیوتیک خودداری کنند.
معصومیاصل، استفاده از مایعات مناسب مانند دوغ، چای و مایع ORS را برای درمان اسهال مناسب عنوان کرد و خاطرنشان کرد مصرف نوشابه و آبمیوههای صنعتی، اسهال و استفراغ را تشدید میکند.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: