انهدام 2 تیم تروریستی منافقین در تهران

وزیر اطلاعات با اشاره به تلاش منافقین برای بمب‌گذاری در چند میدان تهران گفت: این گروهک جنایتکار در روزهای گذشته و در آستانه سالگرد انتخابات، تیم‌های تروریستی خود را فعال کرده بود که با اجرای اقدامات گسترده اطلاعاتی، طی عملیاتی غافلگیرانه بدست سربازان گمنام امام زمان(عج) دو تیم تروریستی منافقان شناسایی و افراد اصلی آن قبل از هرگونه تحرکی دستگیر شدند. به گزارش واحد مرکزی خبر، حیدر مصلحی در خصوص این تیم‌های تروریستی متلاشی شده، افزود: سران گروهک جنایتکار منافقین با به‌کارگیری برخی از عوامل داخلی خود فروخته که آموزش‌های لازم تروریستی را در مقر منافقین مستقر در عراق گذرانده و به داخل کشور اعزام شده بودند، با هدایت و ارتباط‌گیری مستمر با آنها از طریق حمایت کشورهای انگلیس ، سوئد و فرانسه و بهره‌گیری از امکانات ارتباطی این کشورها، درصدد بودند تا در این ایام، در چند منطقه مهم و حساس شهر تهران علیه مردم بی‌گناه و با هدف ایجاد رعب و وحشت، اقدام به انفجار کنند و در مراحل بعدی با استفاده از فضای ایجاد شده، اماکن، خودروها و موتور سیکلت‌های متعلق به نیروی انتظامی را با استفاده از مواد تهیه شده به آتش بکشند.
کد خبر: ۳۳۴۸۵۰

وی افزود: در زمان دستگیری این افراد، مقادیری مواد ساخت بمب (گوگرد، اکلیل، سرنج، بنزین، کوکتل مولوتف آماده) کشف شد و یکی از سرتیم‌های دستگیر شده در خوابگاه دانشگاه مستقر شده بود و از امکانات آنجا استفاده می‌کرد تا ردیابی وی ممکن نباشد و در حین دستگیری از داخل خوابگاه کوکتل مولوتف آماده کشف شد.

مصلحی گفت: نحوه ارتباط نامبردگان با عناصر منافق مستقر در خارج کشور (انگلیس، فرانسه و سوئد) از طریق تلفن و ایمیل بوده است و موارد آموزش ساخت بمب را با چت انجام می‌دادند.

وزیر اطلاعات در پاسخ به این سوال که ‌منافقین برای افرادی که به نوعی از نظام فاصله گرفته‌اند چه برنامه‌ای دارند؟ گفت: همچون سال‌های اخیر جذب افراد مختلف و مخالف هر چند اندک در داخل و خارج از کشور از مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت منافقین است و برای مثال می‌توانیم به ارتباط‌گیری عنصر پوششی منافقین در تاریخ 6 اسفند 82 با پوشش استاد دانشگاه در آلمان با فاطمه حقیقت‌جو اشاره کرد که از همان مقطع جذب واعزام وی به خارج از کشور در دستور کار منافقین قرار گرفته است، مهم‌تر این‌که شوهر وی به‌نام محمد تهوری نیز قبل از فاطمه حقیقت‌جو به منافقین از همین طریق وصل بوده است.

نامبردگان از افراد اصلی گرداننده سایت جرس می‌باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها