«طوفان سهمگین» و «حقیقت محض» در تلویزیون

شبکه‌های مختلف سیما در تعطیلات آخر هفته به روال معمول مجموعه‌ای از فیلم‌های مختلف را به آنتن پخش خواهند سپرد. طوفان سهمگین، میتونه آخریش باشه، حقیقت محض، خواب زمستانی ،‌ محافظین و آدمکش‌ها، فانتوم، دیگر تنها نیستم، تلواسه، سقوط رین و جنگاور ووشوکار فیلم‌هایی هستند که امروز و فردا از شبکه‌های یک، 2، 3، 4 و تهران پخش می‌شوند.
کد خبر: ۳۳۳۶۳۹

شبکه یک

طوفان سهمگین ـ امشب ساعت 15/22

میتونه آخریش باشه ـ فردا ساعت 16

به گزارش روابط عمومی سیما، فیلم سینمایی «طوفان سهمگین» به کارگردانی ژا اونینگ فنگ امشب ساعت 15/22 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

در یکی از بنادر کشور چین احتمال وقوع طوفانی سهمگین توسط یک دانشمند زن پیش‌بینی می‌شود. او که لیو نام دارد، این مساله را با مقامات شهر در میان می‌گذارد و از آنها می‌خواهد تا دستور تخلیه شهر را صادر کنند. مقامات شهر که با صدور این حکم متحمل هزینه فراوان می‌شوند، ابتدا با آن مخالفت می‌کنند، اما لیو دست از کار نمی‌کشد و با اصرار و دلیل و مدرکی که ارائه می‌دهد، عاقبت آنها را متقاعد می‌کند.فیلم سینمایی «طوفان سهمگین» محصول سال 2008 چین است.

فیلم تلویزیونی «میتونه آخریش باشه» به کارگردانی جمشید محمودی و تهیه‌کنندگی نوید محمودی هم فردا ساعت 16 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

داستان فیلم درباره دو سارق به نام‌های بهادر و کریم است که از هیچ دزدی صرف‌نظر نمی‌کنند، از کیف‌قاپی گرفته تا قالپاق دزدی، سرقت ضبط خودروها و حتی طلای بچه‌های کوچک. روزی بهادر با دیدن یک اتومبیل قدیمی اما گرانقیمت قصد ربودن آن را می‌کند. با وجود مخالفت‌های کریم این سرقت انجام می‌شود. بهادر با این خودرو نزد همسرش سهیلا رفته و او را برای گردش بیرون می‌برد. در بین راه خودروی مدل بالای چند جوان که تصمیم دارند سر به سر بهادر بگذارند برایشان دردسر ایجاد می‌کند به طوری که در نهایت خودروی بهادر دچار سانحه شده و سهیلا به بیمارستان منتقل می‌شود. در حالی که پزشکان مشغول نجات سهیلا هستند، بهادر در تشویش و پریشانی کامل، ناخواسته شنونده گفتگوی دو نفر دیگر می‌شود که درخصوص مضرات و مصیبت‌های جور و جفا به همنوعان و کلاهبرداری از مردم جر و بحث می‌کنند.

رامین راستاد، حمید ابراهیمی، علی اوسیوند و لیندا کیانیان در فیلم تلویزیونی «میتونه آخریش باشه» بازی کرده‌اند.

شبکه 2

حقیقت محض ـ امشب ساعت 30/23

خواب زمستانی - فردا ساعت 30/17

فیلم سینمایی «حقیقت محض» با بازی کیت بکین سیل، متادیلون و آنجلا باست امشب ساعت 30/23 از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

راشِل خبرنگار یکی از روزنامه‌های پرتیراژ آمریکاست که به طور نامعلومی از معمای ترور رئیس‌جمهور آمریکا باخبر می‌شود. طبق گفته اِن.اِس.اِی، سیا و مقامات رسمی آمریکا، ترور رئیس‌جمهور برنامه دولت ونزوئلا بوده است. در نتیجه آمریکا به قصد تلافی حمله گسترده هوایی به چند شهر مهم و مراکز اقتصادی ونزوئلا انجام می‌دهد، حال آن‌که ادعای آنها بر این بوده است که هدف این حملات، تأسیسات نظامی است. راشل متوجه می‌شود ترور رئیس‌جمهور در واقع سناریوی مقامات آمریکایی بوده که به وسیله سیا طراحی شده است. چرا که این صحنه‌سازی بهانه‌ای برای حمله به ونزوئلا را برای آمریکا فراهم می‌کند. راد لوری در سال 2008 فیلم سینمایی «حقیقت محض» را کارگردانی کرده است.

فیلم سینمایی «خواب زمستانی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سیامک شایقی روز جمعه (21 خرداد)‌ از شبکه 2 سیما پخش می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه 2 سیما، این فیلم داستان زندگی 3 خواهر به نام‌های فریده، فرزانه و فرشته است که والدینشان را از دست داده‌اند و با یکدیگر زندگی می‌کنند. این 3 دختر هریک خواستگارانی دارند که قصه براساس اتفاقاتی که برای آنها می‌افتد جلو می‌رود. در این فیلم فاطمه معتمد آریا، لادن مستوفی، پگاه آهنگرانی، شاهرخ فروتنیان و عمار تفتی بازی می‌کنند.

شبکه 3

محافظین و آدمکش‌ها ـ امشب ساعت 20

فانتوم ـ فردا ساعت 30/11

فیلم سینمایی «محافظین و آدمکش‌ها» به کارگردانی تدی چان و با بازی دانی ین، لیون لای و جون هو امشب ساعت 20 از شبکه 3 سیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم سینمایی «محافظین و آدمکش‌ها» محصول سال 2009 کشور هنگ‌کنگ آمده است: سون یات سن، بنیانگذار چین جدید به هنگ‌کنگ که تحت استعمار انگلیس است می‌رود تا با گروهی انقلابی از سراسر چین ملاقات و سازمانی برای ساقط کردن امپراتوری ترتیب دهد. در هنگ‌کنگ گروهی از آدمکش‌ها در انتظار او هستند که از سوی امپراتور فرستاده شده‌اند. سون یات سن، یک ساعت وقت می‌خواهد تا اطلاعات ردوبدل شود. بنابراین انقلابیون محلی، بدلی را به جای او می‌گذارند و در سراسر شهر می‌گردانند و بدین وسیله آدمکش‌ها فریب می‌خورند.

فیلم سینمایی «فانتوم» به کارگردانی سایمون وینسر هم فردا ساعت 30/11 از شبکه 3 سیما پخش خواهد شد.

قهرمانی از نسل قهرمانان بنگال برای جلوگیری از دستیابی یک دانشمند دیوانه به 3 جمجمه که قدرتی بی‌نهایت به وی می‌دهد به نیویورک می‌رود. در نهایت پس از ماجرای فراوان با کشتن دانشمند دیوانه، گروه خلافکاران از بین می‌روند.

بیلی زین و کریستی موانسن در فیلم سینمایی «فانتوم» محصول سال 1996 کشور آمریکا ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه 4

دیگر تنها نیستم ـ امروز ساعت 30/15

تلواسه ـ فردا ساعت 30/20

فیلم تلویزیونی «دیگر تنها نیستم» به کارگردانی محمدعلی طالبی و تهیه‌کنندگی محمد خزایی امروز ساعت 30/15 از شبکه 4 سیما پخش می‌شود.

مرادی، پیرمرد 70 ساله پس از سال‌ها کار در یک رستوران به علت پیری و لرزش دست‌هایش بیکار می‌شود. او تک و تنها به خانه برمی‌گردد و با تلفن دامادش متوجه می‌شود که دخترش در شهرستان در بیمارستانی بستری است. او مجبور می‌شود که تمام اندوخته‌اش را برای عمل دختر هزینه کند، سپس به هر دری می‌زند که کار جدید پیدا کند اما موفق نمی‌شود. سرانجام با ماشین کهنه و قدیمی‌اش به مسافرکشی در شهر می‌پردازد.

روزی جوانی را سوار کرده با او تا نزدیک خانه وی می‌رود و متوجه می‌شود که جوان تصمیم دارد مادر پیرش را به علت سختی زندگی به آسایشگاه سالمندان ببرد.

فیلم تلویزیونی «تلواسه» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی داریوش ربیعی هم فردا ساعت 30/20 از شبکه 4 سیما پخش می‌شود.پروانه و مجید به امید پیشرفت در کار و زندگی تصمیم به مهاجرت گرفته‌اند، آنها خانه مسکونی‌شان را به فروش گذاشته‌اند. آرمین، فرزند خردسال آنها محصل ابتدایی است. او در مدرسه ناگهان از حال می‌رود. آرمین تومور مغزی دارد و می‌بایست هرچه سریع‌تر عمل شود. مجید معتقد است که صبر کنند و بعد از مهاجرت به کانادا و برقراری بیمه اجتماعی‌شان اقدام به جراحی کنند، ولی پروانه بسیار نگران است که مبادا زمان را از دست بدهند و دیر شود.

شبکه تهران

سقوط رین ـ 40 دقیقه بامداد فردا

جنگاور ووشوکار ـ فردا ساعت 30/14

فیلم سینمایی «سقوط رین» 40 دقیقه بامداد فردا از شبکه تهران پخش می‌شود.

در فیلم سینمایی «سقوط رین» با بازی کی‌پی شینا، گری اولدمن، کیوکو هاسی گاوان، میسا شیمیزو می‌بینیم: در پی خارج شدن اطلاعات مخفی از بانک اطلاعات دولتی توسط یکی از مقامات ژاپن، سی.آی.ای توسط سفارت آمریکا در ژاپن به دنبال این اطلاعات افتاده و به مردی به نام جان رین که مامور سابق پلیس و نامزد دختر این مقام ژاپنی است مشکوک می‌شوند. آنها درصدد از بین بردن برخی افراد مرتبط با این اطلاعات از جمله مقام ژاپنی و خانواده‌اش هستند، اما جان می‌تواند بعد از قتل خواهر نامزدش، نامزد خود را نجات دهد. پلیس نیز که متوجه قتل‌های مشکوکی شده است به دنبال سرنخ‌هایی از افراد و صحنه‌های قتل است و مافیای ژاپن نیز برای به دست آوردن اطلاعات تلاش می‌کند.

فیلم سینمایی «سقوط رین» به کارگردانی مکس منیکس محصول سال 2009 ژاپن در ژانر حادثه‌ای، درام، هیجانی و جنایی ساخته شده است.

این شبکه همچنین فردا ساعت 30/14 فیلم سینمایی «جنگاور ووشوکار» به کارگردانی آلین دسروچز را برای پخش در نظر گرفته است.

جاناتان پسر کوچکی است که پدرش به دست عوامل لیندزی، یکی از قدرتمندان انگلیسی که در چین واردکننده موادمخدر و اسیرکننده کشاورزان فقیر است، کشته می‌شود. جاناتان با کمک عده‌ای از چینی‌ها نجات می‌یابد و به یک روستای دور در چین برده می‌شود تا دور از هیاهو بزرگ شود. استاد یی به او ووشو را آموزش می‌دهد تا فنون رزمی را برای دفاع از خود بداند و درست زمانی که سعی می‌کند به قاتل پدرش، لیندزی حمله کند، استاد یی به او می‌گوید که ووشو راه انتقام نیست و او باید صبر و تحملش را زیاد کند.

مت فریور، امبر میولین و ژائو گنگ در فیلم سینمایی «جنگاور ووشوکار» محصول سال 2008 کشورهای چین و آمریکا ایفای نقش کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها