وی خاطرنشان کرد:متأسفانه در حال حاضر به دلیل توجه بیشتر به کیفیت ظاهری نان، سبوس کمتری در نان استفاده میشود که این امر به کاهش ارزش غذایی نان منجر شده است. بر اساس هدف گذاریهای شورای آرد و نان استان به تمامی نانواییهای سنگکی در سطح استان، سبوس بیشتری تحویل داده خواهد شد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کامران نجفزاده، از گزارشگری تا گفتوگوهای بیپرده در شبکه نسیم
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد