مایلی‌کهن:

فوتبال چوب عدم درایت کفاشیان را می‌خورد

هر چند با کناره‌گیری شبانه واعظی آشتیانی و اعضای هیات مدیره استقلال، دعوای رئیس فدراسیون فوتبال با مدیر عامل استقلال، برای علی کفاشیان ختم به خیر شد، اما رئیس غیرفوتبالی فوتبال ، حالا محمد مایلی‌کهن را هم رودرروی خود می‌بیند که نه با کسی شوخی دارد و نه به این راحتی‌ها از صحنه ورزش خارج می‌شود.
کد خبر: ۳۳۱۳۹۵

مایلی‌کهن که به اتهام زیر سوال بردن شخصیت حقوقی رئیس فدراسیون فوتبال، به کمیته انضباطی احضار شده بود، روز گذشته به فدراسیون فوتبال رفت و بدون حتی یک قدم عقب‌نشینی، در حضور خود کفاشیان به شدیدترین شکل ممکن از رئیس فدراسیون فوتبال انتقاد‌ کرد.

او در پایان جلسه کمیته انضباطی هم به انتقاد از کفاشیان ادامه داد و در گفتگو با ایسنا گفت: برای من جای تعجب دار د که چطور کفاشیان با وجود سال‌ها حضورش در ورزش، اشرافی به مسائل مجامع و فدراسیون ندارد. نمی‌دانم که آیا باید مثل او بخندم یا گریه کنم.

در برنامه جمعه شب ورزش از نگاه دو و هنگامی که بحثی میان کفاشیان و آشتیانی به وجود آمده بود، کفاشیان بخوبی نشان داد هنوز در حال و هوای فدراسیون دوومیدانی است و مدام می‌گفت نفر اول، دوم و سوم به همراه نفر اول جام حذفی به لیگ قهرمانان آسیا می‌روند. من از حرف‌های او خجالت کشیدم.

او هنوز نمی‌داند که در فوتبال نفر وجود ندارد و باید از کلمه تیم استفاده کند. او می‌گوید که من به شخصیت حقوقی رئیس فدراسیون فوتبال توهین کرده‌ام. کی چنین توهینی صورت گرفته است؟ من تنها گفتم که به خاطر مردم و مملکت و به‌خاطر خودش از فدراسیون فوتبال استعفا بکند. حتی معتقدم هرقدر این کار دیرتر انجام گیرد به لحاظ فنی و اقتصادی ضررهای بیشتری متوجه فوتبال ایران می‌شود.

مایلی‌کهن با طرح این سوال که چقدر باید هزینه عدم آگاهی و درایت کفاشیان را در ورزش و فوتبال بپردازیم، گفت: «در شرایطی که در همه جای دنیا فوتبال به مردم و دولت‌ها کمک می‌کند، اما از زمانی که کفاشیان به فدراسیون فوتبال آمده، دولت دارد مدام از جیبش برای فوتبال خرج می‌کند و ما باز هم به خاطر عدم آگاهی و درایت کفاشیان می‌بینیم که این پول‌ها هدر می‌رود.

کفاشیان بداند که من با شوخی و خنده از این مساله نمی‌گذرم. اگر شده جلوی در فدراسیون بست می‌نشینم تا حق مردم و ملت را بگیرم. ما گفتیم که کفاشیان به خاطر مردم و ملت استعفا بکند. این کجایش بی‌احترامی است؟ این بی‌احترامی است یا این‌که در یک برنامه تلویزیونی رئیس فدراسیون را دروغگو خطاب می‌کنند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها