ساخت فیلم «پیامبر اکرم(ص)‌»2 سال طول می‌کشد

معاون سینمایی سابق و مدیرعامل سابق بنیاد سینمایی فارابی به همراه مدیر سابق بخش فیلمسازی حوزه هنری این روزها در ترکیب بخش تهیه و تولید فیلم مجید مجیدی قرار گرفته‌اند. به این فهرست می‌توان نام مدیر سابق روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی را هم به عنوان مدیر روابط عمومی این پروژه اضافه کرد.
کد خبر: ۳۲۸۴۱۵

مجید مجیدی چند روز قبل در گفتگو با مجله همشهری ماه خبر از آغاز پیش‌تولید فیلم جدید خود تا 2 ماه دیگر داد. نکته جالب توجه این که وی درخصوص عوامل این فیلم تاکنون تنها نام کامبوزیا پرتوی را به عنوان فیلمنامه‌نویس اعلام کرده، اما طبق اطلاعات خبرنگار ما، محمدمهدی حیدریان معاون اسبق سینمایی، علیرضا رضاداد مدیرعامل سابق بنیاد سینمایی فارابی، محمدعلی حسین‌نژاد مدیر سابق سازمان توسعه سینمایی سوره و حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی چهره‌هایی هستند که در تیم تولید این فیلم حضور دارند.

مجیدی در این فیلم قصد دارد دوران کودکی پیامبر اکرم(ص) را به تصویر بکشد. این فیلم با بهره‌گیری از امکانات سینمای روز دنیا ساخته می‌شود و مجیدی نیز درخصوص این موضوع گفته است: قطعا ما نمی‌توانیم متکی به امکانات محدود دولتی سینمای ایران که هیچ تناسبی هم با نیازهای این فیلم ندارد، باشیم. البته از همه استعدادها و قدرت هنری نیروی انسانی سینمای ایران استفاده خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم از طریق این کار، امکانات زیادی به بخش خصوصی سینمای ایران و خانواده‌اش تزریق کنیم.

کارگردان «آواز گنجشک‌ها» با بیان این که پیش‌تولید و آماده‌سازی فضاها یک سال به طول می‌انجامد، تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است که ابتدای سال آینده فیلمبرداری را شروع کنیم. بین 5 تا 6 ماه برآورد فیلمبرداری و 4 تا 6 ماه هم برای بعد از فیلمبرداری برنامه‌ریزی کرده‌ایم. پیش‌بینی و برنامه‌ریزی ما این است که مجموعا تا 2 سال آینده فیلم آماده نمایش باشد.

وی در رابطه با عوامل فیلم افزود: مدیر هنری و مدیر فیلمبرداری این فیلم خارجی هستند و از مدیران فیلمبرداری داخلی هم به صورت ترکیبی استفاده می‌شود.

بازیگران این فیلم طبق گفته مجیدی ترکیبی از بازیگران سینمای غرب، جهان اسلام و سینمای داخلی در کنار چهره‌های جدید و توانای شهرستانی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها